Στην Ξάνθη ο Βασίλης Πολυμερόπουλος – Συνέντευξη από την ΑΔΕΔΥ

Στην Ξάνθη ο Βασίλης Πολυμερόπουλος – Συνέντευξη από την ΑΔΕΔΥ

Ανοιχτή συνέντευξη Τύπου με θέμα τις επικείμενες κινητοποιήσεις των δημοσίων υπαλλήλων για το συλλαλητήριο της ΔΕΘ πραγματοποιεί η ΑΔΕΔΥ Ξάνθης, με τη συμμετοχή μάλιστα του Βασίλη Πολυμερόπουλου, μέλος της Ε.Γ. ΑΔΕΔΥ. 

Σε σχετική ανακοίνωση – πρόσκληση αναφέρονται τα εξής: 

Σας προσκαλούμε να παραστείτε στην ανοιχτή σε όλους, συνέντευξη τύπου που θα πραγματοποίησει η ΑΔΕΔΥ Ξάνθης, την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 11:00 π.μ. στον «Πολυχώρο Τέχνης και Σκέψης» (Σπίτι γέννησης Μάνου Χατζιδάκι) (Ελ. Βενιζέλου 17, Ξάνθη).

Στη συνέντευξη θα παραστεί το μέλος της Ε.Γ. ΑΔΕΔΥ συνάδελφος Βασίλης Πολυμερόπουλος, ο οποίος θα αναδείξει τα προβλήματα του Δημόσιου Τομέα, την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας, καθώς και τις επιπτώσεις όλων αυτών στην κοινωνία.

Η ΑΔΕΔΥ με υπευθυνότητα και τεκμηριωμένες θέσεις θα σας ενημερώσει για τα προβληματα που ταλανίζουν τον δημόσιο τομέα σεβόμενη τις κοινωνικές ανάγκες, την κοινωνική συνοχή και ευημερία όλων των πολιτών.

Σε αναμονή της συνάντησής μας για την δική σας ενημέρωση, σας ευχαριστούμε.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ Ν.Τ. ΞΑΝΘΗΣ

Ο Πρόεδρος

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ

Η Γενική Γραμματέας

ΕΡΙΦΥΛΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال