Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Στην Ξάνθη ο Βορίδης – «Η κυβέρνηση στηρίζει νοικοκυριά και επιχειρήσεις»

Κοινοποίηση

Στην Ξάνθη ο Βορίδης – «Η κυβέρνηση στηρίζει νοικοκυριά και επιχειρήσεις»

Την Ξάνθη επισκέφθηκε ο Υπουργό Εσωτερικών κ. Μάκης Βορίδης, συνοδευόμενος από τον Βουλευτή Ξάνθης κ. Σπύρο Τσιλιγγίρη, τον Βουλευτή Β’ Θεσσαλονίκης κ. Θεόδωρο Καράογλου, τον Βουλευτή Καβάλας κ. Ιωάννη Πασχαλίδη και τον Γενικό Γραμματέα Υπηρεσιών Υγείας κ. Ιωάννη Κωτσιόπουλο.




Ο Υπουργός Εσωτερικών ξεκίνησε το πρόγραμμά του από την έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης, όπου και συμμετείχε σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε με την παρουσία του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χρήστου Μέτιου, του Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης κ. Κώστα Κουρτίδη, των Δημάρχων του νομού Ξάνθης καθώς και εκπροσώπων επιστημονικών φορέων και παραγωγικών τομέων του νομού. 

Αμέσως μετά, το κλιμάκιο επισκέφθηκε τα Θερμοκήπια Ερασμίου στο Δήμο Τοπείρου, παραχώρησε συνέντευξη Τύπου στα τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και συμμετείχε στη διευρυμένη σύσκεψη της ΔΕΕΠ Ν. Ξάνθης που πραγματοποιήθηκε υπό τον συντονισμό του Προέδρου της κ. Αλέξανδρου Νταμπουρατζή. 




Ο Υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης τόνισε ότι «η κυβέρνηση μέχρι σήμερα στηρίζει με προσήλωση τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις, αλλά και τους Ο.Τ.Α», εξηγώντας ότι «η κυβέρνηση αυτόν τον μήνα έδωσε 1,9 δις για την στήριξη νοικοκυριών και επιχειρήσεων», ενώ κατέστησε σαφές ότι «ο κρατικός προϋπολογισμός δεν έχει την δυνατότητα να πληρώσει το ενεργειακό κόστος της χώρας».

Παράλληλα ο Γενικός Γραμματέας Υπηρεσιών Υγείας κ. Ιωάννης Κωτσιόπουλος, επισκέφθηκε τα Κέντρα Υγείας Σταυρουπόλεως, Εχίνου και Αβδήρων ενώ συναντήθηκε με Διοίκηση και εργαζόμενους από το Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Ξάνθης.

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα