Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Στο Μέγαρο Μαξίμου ο Σπύρος Τσιλιγγίρης

Κοινοποίηση

Στο Μέγαρο Μαξίμου ο Σπύρος Τσιλιγγίρης

Συνάντηση με τον Πρωθυπουργό της χώρας, Κυριάκο Μητσοτάκη, είχε την Τετάρτη (28/09) ο βουλευτής της ΝΔ Ξάνθης, Σπύρος Τσιλιγγίρης. 

«Η ατζέντα της συζήτησης κινήθηκε σε θέματα εκπαίδευσης, αγροτικής ανάπτυξης,  υγείας, κοινωνικής μέριμνας, καθώς και σε τρέχοντα εθνικά ζητήματα. Ανέπτυξα στον Πρωθυπουργό, ιδιαίτερα το πλάνο και τις προοπτικές  ανάπτυξης του ορεινού και του παραθαλάσσιου όγκου της Π.Ε. Ξάνθης» σημειώνει ο βουλευτής. 




«Την περαιτέρω αξιοποίηση του πρωτογενούς τομέα, όπου υπάρχει αυξανόμενη δυναμική, σε συνδυασμό με τη γεωθερμία και το αρδευτικό δίκτυο  το οποίο δρομολογήθηκε. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην συζήτηση μας, στην τροποποίηση της υφιστάμενης  Συνθήκης  RAMSAR και του Δικτύου NATURΑ με σκοπό την περαιτέρω αγροτική και τουριστική αξιοποίηση των δυνατοτήτων της περιοχής. Η συνάντηση με τον Πρωθυπουργό συμφωνήθηκε  να πραγματοποιηθεί εκ νέου σε εύλογο χρονικό διάστημα» προσθέτει ο ίδιος. 

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα