Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Στοίχημα: Επιλογές με αποδόσεις

Κοινοποίηση

Στοίχημα: Επιλογές με αποδόσεις

Έντονο ενδιαφέρον τόσο στο πρωτάθλημα της Ελλάδας λόγω του ντέρμπι Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός, όσο και στην Ευρώπη, όπου προκύπτουν επιλογές. Ας δούμε τις σημερινλες αναλύσεις αγώνων για το πάμε στοίχημα.




Αζαξιό – Νις (16.00)

Από την μία ήττα στην άλλη βαδίζει η Αζαξιό, που μετρά πλέον τέσσερις σερί. Πιο πρόσφατη αυτή από την Λοριάν με 1-0 και μάλιστα σε εντός έδρας κρίσιμη αναμέτρηση. Προς το παρών αδυνατεί να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις της μεγάλης κατηγορίας και με απολογισμό 0-1-5 στις έξι πρώτες αγωνιστικές βρίσκεται στην ουρά του βαθμολογικού πίνακα. Απαιτητική σαφώς και η σημερινή αναμέτρηση εναντίον της Νις. 

Ισόπαλη πρεμιέρα για τη Νις στο Europa Conference League με 1-1 κόντρα στην Κολωνία, όμως καλείται να επιστρέψει άμεσα στις υποχρεώσεις του πρωταθλήματος. Εκεί που έχασε εντός έδρας από την Μονακό με 1-0 και γενικά δεν δείχνει στα καλύτερα της με απολογισμό 1-2-3 στις έξι πρώτες αγωνιστικές. Οπότε έχει μια καλή ευκαιρία να ρεφάρει σήμερα με ένα διπλό στο γήπεδο της νεοφώτιστης και ουραγού της βαθμολογίας Αζαξιό.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Ώρα να παίξει σύμφωνα με την ποιότητα του ρόστερ της η Νις και έχει σήμερα την ιδανική αντίπαλο να επιστρέψει στις επιτυχίες. Το διπλό σε απόδοση 2.42 στη Novibet




Λάτσιο – Βερόνα (19.00)

Μετά το νικηφόρο παιχνίδι με την Φέγενορντ για το Europa League, η Λάτσιο επιστέφει στο πρωτάθλημα για το δεύτερο διαδοχικό εντός έδρας παιχνίδι, ύστερα από την ήττα κόντρα στη Νάπολι με 2-1. Αρκετές απώλειες ήδη στο ξεκίνημα της σεζόν για την ομάδα του Σάρι, που αν θέλει να έχει υψηλές βλέψεις στην Serie A πρέπει να επιστρέψει άμεσα στα τρίποντα, αρχής γενομένης από σήμερα κόντρα στην Βερόνα. 

Από το πρώτο τρίποντο της σεζόν προέρχεται η Βερόνα, η οποία κέρδισε εντός έδρας την Σαμπντόρια με 2-1. Παρά τις αποχωρήσεις βασικών ποδοσφαιριστών κατά την περίοδο του καλοκαιριού επιδεικνύει ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο και παραμένει πάντα επικίνδυνη. Με καλή ψυχολογία θα προσπαθήσει να συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα και κόντρα στην Λάτσιο σε εκτός έδρας αναμέτρηση στην αιώνια πόλη. 

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Ώρα νίκης στο πρωτάθλημα για την Λάτσιο, που εύκολα ή δύσκολα μπορεί να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα και να βγάλει τον άσο στο 1.60 από το Pamestoixima. 

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ (21.30)

Το τρία στα τρία έγινε για τον Παναθηναϊκό στο πρωτάθλημα, αφού με ένα τέρμα νωρίς από τον Βέρμπιτς κέρδισε τον Λεβαδειακό με 1-0. Αρκετά σοβαρή σε όλους τους τομείς η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, όμως η αλήθεια είναι πως έβγαλε αρκετά βατό πρόγραμμα στο ξεκίνημα και τώρα θα μετρήσει καλύτερα τις δυνάμεις της και συγκεκριμένα στο ντέρμπι της πρωτεύουσας με την ΑΕΚ. 

Από ένα τέρμα σε κάθε ημίχρονο για την ΑΕΚ και νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα με 2-0. Εξάλλου, η Ένωση δεν είχε περιθώρια απωλειών μετά το 0-1 από τον Βόλο, ενώ στην πρεμιέρα είχε κερδίσει με 3-0 την Λαμία. Από παιχνίδι σε παιχνίδι η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα θέλει να κάνει πρόοδο και έρχονται να ενισχύσουν το ρόστερ οι προσθήκες του διεθνή Γάλλου δεξιού μπακ Σιντιμπέ και του φορ Φαν Βέερτ από τον Βόλο. 




ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Πρώτο ντέρμπι και για τις δύο ομάδες στην σεζόν και η λογική λέει ότι δεν αναμένεται να πάρουν ρίσκα στην αναμέτρηση. Αρκετά πιθανή η ισοπαλία στο 3.20 από την Bet365. 

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα