Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Στοίχημα: Κλείνει με νίκη η Ελλάδα

Κοινοποίηση

Στοίχημα: Κλείνει με νίκη η Ελλάδα

Τελευταία ημέρα του Nations League σήμερα Τρίτη και μάλιστα με… άρωμα Ελλάδας. Σπουδαία ματς ανά την Ευρώπη και επιλογές ξεχωρίζουν κυρίως από το πρώτο γκρουπ δυναμικότητας. Ας δούμε τα τελευταία νέα για το στοίχημα:

Ελλάδα – Β. Ιρλανδία (21.45)

Χωρίς να είναι χειρότερη η εθνική Ελλάδας της Κύπρου, η ήττα δεν αποφεύχθηκε στην Λάρνακα με 1-0. Πρώτη στο συγκεκριμένο Nations League για την ομάδα του Γκους Πογιέτ, που νωρίτερα είχε φροντίσει να κερδίσει και τα τέσσερα ματς του ομίλου και να εξασφαλίσει τον προβιβασμό στο δεύτερο γκρουπ δυναμικότητας. Σίγουρα θα ήθελε να κλείσει την διαδικασία με μια ακόμη νίκη εντός έδρας σήμερα επί της Β. Ιρλανδίας.

Μεγάλη ανατροπή για την Β. Ιρλανδία στο ματς του Σαββάτου απέναντι στο Κόσοβο και στο τέλος έφτασε σε ένα πολύτιμο 2-1 εντός έδρας. Αποτέλεσμα που της επιτρέπει να ελπίζει για την αποφυγή της τελευταίας θέσης, αλλά ενδεχομένως να χρειαστεί και σήμερα κάτι θετικό απέναντι στην Ελλάδα. Εξάλλου έχει μόλις ένα τρίποντο στις πέντε πρώτες αγωνιστικές και συγκεκριμένα απολογισμό 1-2-2. 

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Αν η εθνική μας ομάδα δείξει την απαραίτητη προσοχή για το παιχνίδι τότε θα επιστρέψει στα τρίποντα και θα επιβεβαιώσει τον άσο στο 1.93 από την Stoiximan.

Ελβετία – Τσεχία (21.45)

Νέο μεγάλο αποτέλεσμα για την Ελβετία, που πέρασε νικηφόρα από την Σαραγόσα και την έδρα της Ισπανίας με 2-1. Νωρίτερα είχε κερδίσει και την Πορτογαλία με 1-0, αφήνοντας πίσω της το προβληματικό ξεκίνημα στο Nations League και πλέον της αρκεί να μην χάσει σήμερα από την Τσεχία εντός έδρας για να μείνει στο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας, ενάμιση μήνα περίπου πριν την συμμετοχή της στο Μουντιάλ του Κατάρ. 

Από βαρύ αποτέλεσμα προέρχεται η εθνική ομάδα της Τσεχίας, όπως αποτυπώνεται από την εντός έδρας ήττα με 4-0 και αντίπαλο την Πορτογαλία. Χαμένο πέναλτι από τον Σικ στο φινάλε του πρώτου μέρους, όταν το σκορ ήταν στο 2-0. Τρίτη σερί ήττα στον όμιλο και το ικανοποιητικό της ξεκίνημα στην αρχή πήγε… περίπατο. Πλέον χρειάζεται διπλό σήμερα στην Ελβετία αν θέλει να αποφύγει την τελευταία θέση του ομίλου. 

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Σε καλύτερη κατάσταση η Ελβετία, όμως η Τσεχία θα βγει μπροστά για να πάρει τη νίκη και αξίζει περισσότερο το Goal/Goal σε απόδοση 2.15 στο Pamestoixima. 

Πορτογαλία – Ισπανία (21.45)

Άμεση επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα για την Πορτογαλία και μάλιστα με το εντυπωσιακό πέρασμα από την Τσεχία με 4-0. Ένα σκορ που είχε ανάγκη μετά την ήττα της από την Ελβετία με 1-0, αφού η ομάδα του Φερνάντο Σάντος θέλει να πάει με το καλύτερο δυνατό ηθικό στο Μουντιάλ του Κατάρ. Πλέον της αρκεί να μην χάσει απόψε στο ντέρμπι με την Ισπανία για να τερματίσει και μαθηματικά στην πρώτη θέση του ομίλου. 

Μια ήττα από την Ελβετία με 2-1 στάθηκε αρκετή για την Ισπανία να πέσει στην δεύτερη θέση του ομίλου και ήταν η πρώτη στο συγκεκριμένο Nations League. Νωρίτερα μετρούσε δύο νίκες και δύο ισοπαλίες, οπότε χρειάζεται αποκλειστικά το τρίποντο απόψε για να περάσει και πάλι στην κορυφή. Μέτρια εικόνα για την ομάδα του Λουίς Ενρίκε αυτό το διάστημα, λίγο καιρό πριν την συμμετοχή της στο Μουντιάλ του Κατάρ. 

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Με την δύναμη της έδρας και του καλύτερου ηθικού, η Πορτογαλία δείχνει να είναι πιο κοντά στη νίκη και ο άσος πληρώνει 2.27 στην Bet365. 

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα