Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Στοίχημα Προγνωστικά: Πολλά τα ντέρμπι στην Ευρώπη

Κοινοποίηση

Στοίχημα Προγνωστικά: Πολλά τα ντέρμπι στην Ευρώπη

Σπουδαία ραντεβού την Τετάρτη στην συνέχεια της πρώτης αγωνιστικής στο Champions League, αφού συναντάμε μεγάλα ματς, όπως το Νάπολι – Λίβερπουλ, το Ίντερ – Μπάγερν και όχι μόνο. Ας δούμε τις σημερινές αναλύσεις αγώνων:

Νάπολι – Λίβερπουλ (22.00)

Μεγάλο διπλό για τη Νάπολι από όλες τις απόψεις το βράδυ του Σαββάτου επί της Λάτσιο με 2-1 στην Serie A και ρέφαρε το αναπάντεχο 1-1 κόντρα στη νεοφώτιστη Λέτσε. Ωστόσο δεν έχει χρόνο να πανηγυρίσει για πολύ, αφού σειρά παίρνει η πρώτη αγωνιστική του Champions League. Μάλιστα, έχει άκρως απαιτητικό εμπόδιο σήμερα, αντιμετωπίζοντας την πάντα υπολογίσιμη και ισχυρή Λίβερπουλ. 

Από γκέλες άλλο τίποτα η Λίβερπουλ, που σπατάλησε πολλές ευκαιρίες απέναντι στην Έβερτον και «κόλλησε» στο 0-0. Είναι ξεκάθαρο πως δεν έχει ακόμη το εύκολο γκολ και ψάχνει από παιχνίδι σε παιχνίδι να βρει τα πατήματα της. Πάντα σε πρώτο πλάνο για την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ το Champions League και δοκιμάζεται σε μια καυτή έδρα, όπως είναι το «Ντιέγκο Μαραντόνα» της Νάπολι. 




ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Καθόλου εύκολη υπόθεση για την Λίβερπουλ, αλλά καλείται να βγάλει εγωισμό και να βρει μια μεγάλη νίκη. Προβάδισμα στο διπλό και το 1.93 από την Stoiximan. 

Ίντερ – Μπάγερν (22.00)

Δεν της πηγαίνουν τα ντέρμπι στο ξεκίνημα της σεζόν της Ίντερ, αφού το Σάββατο έφυγε ηττημένη από αυτό της πόλης με την Μίλαν και σκορ 3-2. Ήδη είχε χάσει νωρίτερα από την Λάτσιο με 3-1, όμως το πρωτάθλημα μπορεί να περιμένει. Απαιτητική πρεμιέρα και στο Champions League, αφού έχει απέναντι της μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, όπως είναι σχεδόν κάθε χρόνο η Μπάγερν. 

Από απώλεια βαθμών στο δικό της πρωτάθλημα προέρχεται και η Μπάγερν, η οποία έμεινε στο 1-1 με την Ουνιόν στο Βερολίνο. Προς το παρών έχει δύο απώλειες σε πέντε παιχνίδια (3-2-0), όμως στην Μπουντεσλίγκα ξέρει πότε να φορτσάρει και να παίρνει διαφορές. Πάντα πρωταρχικός στόχος η διάκριση στο Champions League, μετρώντας δυνάμεις σήμερα απέναντι στην Ίντερ μέσα στο Μιλάνο. 

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Πολλά θέματα έχει πίσω στην άμυνα η Ίντερ και τέτοια δεδομένα δεν τα συγχωρεί η Μπάγερν. Ο πρώτος λόγος στο διπλό και το 1.83 από το Pamestoixima.

Τότεναμ – Μαρσέιγ (22.00)




Έστω και με το οριακό 2-1, η Τότεναμ έκανε την δουλειά της απέναντι στην Φούλαμ το Σάββατο και συνεχίζει με καλό ποσοστό επιτυχίας τις φετινές υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα. Στροφή πλέον στο Champions League, που έκανε τόσο κόπο πέρσι να προκριθεί μέσω της Πρέμιερ Λιγκ και θα ήταν σημαντικό για την ομάδα του Κόντε να ξεκινήσει με το… δεξί τις υποχρεώσεις της στον όμιλο. 

«Τρένο» πηγαίνει στο ξεκίνημα της σεζόν στο Σαμπιονά η Μαρσέιγ και προέρχεται από τέσσερις διαδοχικές επιτυχίες. Πιο πρόσφατη νίκη μέσα στην έδρα της Ανζέ με 2-0 και είναι μαζί με την Παρί Σεν Ζερμέν στην κορυφή της βαθμολογίας. Ανεβασμένο ηθικό πλέον στην ομάδα του Ιγκόρ Τούντορ, όμως η φόρμα της δοκιμάζεται για τα καλά σήμερα στο Champions League κόντρα στην επίσης φορμαρισμένη Τότεναμ. 

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Εξαιρετικές οι δύο ομάδες στο ξεκίνημα της σεζόν και με την φόρα που έχουν δύσκολα να μην σκοράρουν στην μεταξύ τους κόντρα. Το Goal/Goal σε απόδοση 1.90 στην Bet365. 

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα