Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

3 επαγγελματικές θεραπείες ανάλογα με τις ανάγκες των μαλλιών σας

Κοινοποίηση

3 επαγγελματικές θεραπείες ανάλογα με τις ανάγκες των μαλλιών σας

Και ποιος δεν θέλει να έχει όμορφα, υγιή μαλλιά γεμάτα λάμψη; Τα μαλλιά σας αποτελούν ένα πολύ σημαντικό στοιχείο της εμφάνισής σας και οφείλετε να τα φροντίζετε ώστε να παραμένουν εντυπωσιακά και να μην φθείρονται από το καθημερινό styling. Ο καλύτερος τρόπος λοιπόν να χαρίσετε στα μαλλιά σας την περιποίηση που χρειάζονται είναι να επιλέγετε τις κατάλληλες θεραπείες μαλλιών που ανταποκρίνονται στις ανάγκες τους. Αν δεν ξέρετε ποια θεραπεία να εφαρμόσετε στα μαλλιά σας βρείτε παρακάτω 3 μοναδικές προτάσεις από τους hair experts! 

Λιπαρά μαλλιά 




Τα λιπαρά μαλλιά σας ταλαιπωρούν καθώς χρειάζεται να λούζεστε πολύ συχνά, ενώ μετά από λίγο βρίσκονται πάλι χωρίς όγκο; Εμπιστευτείτε τα μαλλιά σας στα χέρια των ειδικών και απαλλαγείτε από το πρόβλημα των λιπαρών μαλλιών, αναζητώντας την θεραπεία Argile Equilibrante στο κομμωτήριο της επιλογής σας. Μπορείτε ακόμη να προμηθευτείτε τα προϊόντα της θεραπείας από την σειρά Spécifique της Kérastase και να την εφαρμόσετε μόνοι σας στο σπίτι, ωστόσο θα σας προτείναμε να επιλέξετε το κομμωτήριο που εμπιστεύεστε. Η συγκεκριμένη θεραπεία της Kérastase ενυδατώνει σε βάθος την τρίχα, απομακρύνει την extra λιπαρότητα και επαναφέρει την ισορροπία στο τριχωτό της κεφαλής σας, υποσχόμενη να μειώσει σημαντικά το πρόβλημα της λιπαρότητας που αντιμετωπίζετε. 

Ταλαιπωρημένα μαλλιά

Τα ταλαιπωρημένα μαλλιά έχουν ανάγκη από extra περιποίηση ώστε να εξασφαλίσετε την αναδόμησή τους. Η επιλογή της κατάλληλης θεραπείας είναι πολύ σημαντική ώστε να προσφέρει στα μαλλιά σας ενυδάτωση, αλλά και τις απαραίτητες βιταμίνες και θρεπτικά στοιχεία που χρειάζονται. Εφαρμόστε στα μαλλιά σας την θεραπεία Olaplex και απολαύστε τα θεαματικά αποτελέσματα! Η επαναστατική αυτή θεραπεία συνδέει τους σπασμένους δεσμούς της τρίχας, χαρίζοντάς της λεία όψη και υφή και υπόσχεται να διορθώσει τα μαλλιά σας στο βάθος της τρίχας σε αντίθεση με τις μάσκες μαλλιών ή τα conditioners τα οποία δρουν μόνο επιφανειακά.  Αναζητήστε την θεραπεία Olaplex και δείτε τα μαλλιά σας πιο δυνατά, μακριά και λαμπερά από ποτέ!

Φριζαρισμένα μαλλιά 




Ακόμη και αν έχετε αφιερώσει ώρες στο styling των μαλλιών σας τα φριζαρισμένα μαλλιά μοιάζουν ατημέλητα και ταλαιπωρημένα. Επιλέξτε την νούμερο ένα anti-frizz θεραπεία για τα μαλλιά σας, η οποία δεν είναι άλλη από την θεραπεία κερατίνης. Επισκεφτείτε το κομμωτήριο που εμπιστεύεστε και αναπληρώστε την κερατίνη που ήδη υπάρχει στα μαλλιά σας αλλά βρίσκεται σε μειωμένα επίπεδα. Αμέσως μετά την εφαρμογή θα παρατηρήσετε ότι αυτή η θεραπεία θα χαρίσει στα μαλλιά σας λεία υφή, ολόισια εμφάνιση και λάμψη, ενώ θα σας απαλλάξει από το καθημερινό styling που φθείρει ανεπανόρθωτα την τρίχα σας. 

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα