Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Θρήνος στην Θράκη – Πέθανε ξαφνικά ο ογκολόγος Νίκος Ξενίδης

Κοινοποίηση

Θρήνος στην Θράκη – Πέθανε ξαφνικά ο ογκολόγος Νίκος Ξενίδης

Θλίψη προκάλεσε σε όλη την κοινωνία της Θράκης η είδηση του θανάτου του Νίκου Ξενίδη, ενός ιδιαίτερα γνωστού και αγαπητού Καθηγητή Παθολογικής Ογκολογίας που ήταν Διευθυντής της Ογκολογικής Κλινικής στο ΠΓΝΑ. 




Την είδηση έκανε γνωστή η πρόεδρος του Συλλόγου Καρκινοπαθών και Φίλων Έβρου, Τασούλα Σπυρίδου, η οποία σε σχετική ανακοίνωσή της αναφέρει: 

«Άσχημη μέρα ξημέρωσε σήμερα για μας, στο ΣυνεχίΖΩ Σύλλογος καρκινοπαθών και φίλων Ν.Εβρου. 

Ο αδόκητος και ξαφνικός χαμός του αγαπημένου μας Νίκου Ξενίδη, του Καθ. Παθολογικής Ογκολογίας,μας γέμισε ανείπωτη θλίψη….. Μόλις πριν λίγες μέρες ανέλαβε τα καθήκοντα του Διευθυντή της Ογκολογικής κλινικής του ΠΓΝΑ, μετά τη συνταξιοδότηση του κ. Κακολύρη….




Αγαπημένε μου Νίκο, πόσα πράγματα είχαμε σχεδιάσει! Πόση χαρά είχαμε για τα καινούργια πράγματα που μπορούσαν να γίνουν προς όφελος των ασθενών και ήσουν παρών σ’ αυτή την προσπάθεια! Πως να σ’ αποχαιρετήσουμε….πως να βρούμε τρόπο να το χωρέσει το μυαλό μας….. Εσύ που ξεχώριζες για την ενσυναίσθησή σου…για τη φροντίδα σου για όλους εμάς που «ακουμπάμε» τις ζωές μας στα χέρια σου, στα χέρια σας…..Το μόνο που μπορώ να πω είναι πως δε θα φύγεις ποτέ από την καρδιά μας…Καλό ταξίδι γιατρέ μου…καλό κουράγιο στους δικούς σου, στη γυναίκα και στο Νεφελακι σου…»

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα