Τη Δευτέρα (05/09) η κρίσιμη συνεδρίαση της Super League 2

Τη Δευτέρα (05/09) η κρίσιμη συνεδρίαση της Super League 2

Τη Δευτέρα (05/09) η κρίσιμη συνεδρίαση της Super League 2

Ιδιαίτερα κρίσιμο είναι το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League 2 που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα (05/09) στις 13:00, καθώς στο χαρτοφυλάκιο των θεμάτων που πρόκειται να συζητηθούν φιγουράρουν σημαντικές υποθέσεις και κομβικές αποφάσεις. 

Η ημερήσια διάταξη περιέχει κομβικά θέματα για την έναρξη του πρωταθλήματος, όπως είναι η ενημέρωση σχετικά με την ΕΡΤ και την τηλεοπτική κάλυψη του πρωταθλήματος, η ενημέρωση για τις αποφάσεις της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού και η κλήρωση του πρωταθλήματος.

Προς το παρόν από το στρατόπεδο του ΑΟΞ δεν υπάρχουν νεότερα ως προς το μέλλον της ομάδας, το οποίο διαφαίνεται ιδιαίτερα δυσοίωνο μετά τις τελευταίες εξελίξεις, με την ΕΕΑ να ρίχνει «άκυρο» στην Ξάνθη μη χορηγώντας πιστοποιητικό συμμετοχής στην SL2. Παρά τα σενάρια που βλέπουν τις τελευταίες ώρες το φως της δημοσιότητας, και τα οποία παρουσιάζουν διάφορες «λύσεις σωτηρίας» για τον ΑΟΞ, μέχρι στιγμής τίποτα δεν έχει καρποφορήσει, τουλάχιστον επισήμως. 

Αναλυτικά η ενημέρωση της Super League 2

«Διοικητικό Συμβούλιο Super League 2

Σας ενημερώνουμε ότι τη Δευτέρα 5.9.2022 και ώρα 13:00 θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο της Super League 2, στα γραφεία της Ένωσης (Θεμιστοκλέους 42, 4ος όροφος), με θέματα Ημερήσιας Διάταξης τα εξής:

1. Ενημέρωση σχετικά με την ΕΡΤ

2. Ενημέρωση σχετικά με τις αποφάσεις της Ε.Ε.Α.

3. Κλήρωση Πρωταθλήματος

4. Αγωνιστικά Θέματα

5. Διάφορα Θέματα»

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال