Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Το dress code του καλοκαιριού

Κοινοποίηση

Το dress code του καλοκαιριού

Το καλοκαίρι είναι η καλύτερη εποχή για να αναδείξετε το στυλ σας και να ντυθείτε όπως σας αρέσει. Ο καιρός φυσικά είναι ιδανικός και σας επιτρέπει να φοράτε εντυπωσιακά ρούχα που όμως είναι ελαφριά και άνετα.

Η άνεση είναι πρωταρχικής σημασίας για την διαμόρφωση του απόλυτου summer look καθώς δεν θέλετε να ζεσταίνεστε ή να ιδρώνετε πολύ, αλλά ταυτόχρονα θέλετε να δείχνετε μοντέρνα.




Αν θέλετε να φοράτε φλοράλ φορέματα και φούστες το καλοκαίρι, τότε επιλέξτε κάτι που είναι φτιαγμένο από βαμβάκι ή λινό. Αυτά τα υφάσματα είναι μαλακά και αναπνέουν, ώστε να σας κρατούν δροσερή χωρίς να ιδρώνει το δέρμα σας. Αν πάλι προτιμάτε τα γυναικεία τζιν  αποφύγετε αυτά που είναι πολύ στενά γύρω από το σώμα σας γιατί θα σας κάνουν να νιώθετε άβολα και ζεστά.

Είναι επίσης σημαντικό να δίνετε προσοχή στο χρώμα των ρούχων σας όταν επιλέγετε ρούχα για τις καλοκαιρινές διακοπές. Τα ανοιχτά χρώματα, όπως το λευκό ή οι παστέλ αποχρώσεις, θα σας κάνουν να δείχνετε νεανική, ενώ τα σκούρα χρώματα, όπως το μαύρο ή το navy blue, καλό είναι να αποφεύγονται αυτή την εποχή, επειδή απορροφούν τη θερμότητα περισσότερο από ό,τι οι ανοιχτές αποχρώσεις.

Τα αξεσουάρ που ταιριάζουν καλύτερα με τα καλοκαιρινά σας ρούχα περιλαμβάνουν σανδάλια με τακούνια ή πλατφόρμες καθώς και όμορφα κοσμήματα όπως βραχιόλια ή σκουλαρίκια που συμπληρώνουν τέλεια το ντύσιμό σας.

Κάθε γυναίκα θέλει να δείχνει όμορφη στις φωτογραφίες των διακοπών της, γι’ αυτό είναι σημαντικό το ντύσιμό σας να είναι επιμελημένο. Πώς μπορείτε όμως να ξέρετε αν τα ρούχα είναι κατάλληλα για τον σωματότυπό σας; Ο καλύτερος τρόπος είναι να τα δοκιμάσετε. Αν δεν ξέρετε τι ταιριάζει στο στυλ σας ή θέλετε να κάνετε μια αλλαγή στο look σας, σας προτρέπουμε να συμβουλευτείτε έναν ειδικό που σίγουρα θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε outfits που αναδεικνύουν την προσωπικότητά σας.

Αν δεν σκοπεύετε να φοράτε κάτι διαφορετικό κάθε μέρα κατά τη διάρκεια των διακοπών σας, μια συμβουλή είναι να μην πάρετε μαζί σας πολλά ρούχα, αλλά να επενδύσετε σε fashion κομμάτια τα οποία μπορούν να συνδυαστούν με πολλούς τρόπους δημιουργώντας εντελώς διαφορετικά looks. 




Το κύριο πράγμα που θέλουμε να πετύχουμε κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών είναι η άνεση και η κομψότητα. Γι’ αυτό σας προτείνουμε να επιλέξετε ελαφριά υλικά, όπως βαμβάκι ή λινό, επειδή είναι ιδανικά για τον ζεστό καιρό. Επιπλέον, τονίζουν υπέροχα κάθε σωματότυπο και είμαστε βέβαιοι ότι θα τα λατρέψετε! 

Το καλοκαίρι έφτασε και μαζί η στιγμή που θα ετοιμάσετε την βαλίτσα σας και θα αναχωρήσετε για τον αγαπημένο σας προορισμό. Ακολουθήστε τις συμβουλές μας και τολμήστε να δημιουργήσετε εμφανίσεις που θα ενθουσιάσουν! 

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα