Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Στοίχημα προγνωστικά: Το ενδιαφέρον στις δεύτερες κατηγορίες

Κοινοποίηση

Στοίχημα προγνωστικά: Το ενδιαφέρον στις δεύτερες κατηγορίες

Τα μεγάλα ματς διεξάγονται μέσα στο Σαββατοκύριακο, οπότε σήμερα Παρασκευή ξεχωρίζουν κυρίως οι δεύτερες κατηγορίες σε Γερμανία, Αγγλία, αλλά και Ισπανία. Ας δούμε αναλυτικά τις σημερινές αναλύσεις αγώνων:

Χολστάιν Κίελ – Αμβούργο (19.30)




Η πρώτη φορά που δεν σκόραρε στην σεζόν η Χολστάιν Κίελ σε αγώνα πρωταθλήματος και έτσι αρκέστηκε στο ισόπαλο 0-0 στο γήπεδο της Ρέγκενσμπουργκ. Γενικά το ξεκίνημα της στην σεζόν θεωρείται ικανοποιητικό, αφού με το πέρας των πρώτων εφτά αγωνιστικών έχει απολογισμό 3-3-1. Ωστόσο, σήμερα δοκιμάζει για τα καλά τις δυνάμεις της απέναντι σε ένα από τα φαβορί της κατηγορίας, όπως είναι το Αμβούργο. 

Πιο σταθερό από ποτέ τα τελευταία χρόνια δείχνει το Αμβούργο, όπως δείχνει και η νέα του νίκη επί της Καρλσρούης με 1-0. Πέμπτο τρίποντο στις εφτά πρώτες αγωνιστικές και με ρεκόρ 5-0-2 βρίσκεται μεταξύ των πρωτοπόρων της βαθμολογίας στην Τσβάιτε Λίγκα. Πάντως, πρέπει να παραμείνει το ίδιο και παραπάνω συγκεντρωμένο στις υποχρεώσεις του για να επιστρέψει μετά από χρόνια εκεί που ανήκει, δηλαδή στην Μπουντεσλίγκα. 

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Δύο από τις πιο ποιοτικές ομάδες της Τσβάιτε Λίγκα οι συγκεκριμένες και στο βορρά της Γερμανίας μπορεί να ξεφύγει το σκορ για το λογικό Over 2.5 στο 1.57 της Stoiximan. 

Μπέρνλι – Νόριτς (22.00)

Στο 98′ έχασε ένα μεγάλο διπλό η Μπέρνλι στο γήπεδο της Γουέστ Μπρομ, όμως σε αυτό το λεπτό δέχθηκε γκολ-μαχαιριά για το τελικό 1-1. Ήταν μια καλή ευκαιρία να πετύχει το τρίτο σερί της τρίποντο στην Τσάμπιονσιπ και φυσικά να εκτοξευτεί ακόμη περισσότερο βαθμολογικά. Η ομάδα του Κομπανί δείχνει πάντως σε καλό δρόμο και δοκιμάζει τις δυνατότητες της απέναντι στη Νόριτς, που έπεσαν μαζί πέρσι από την Πρέμιερ Λιγκ. 

Από νωρίς δείχνει τις διαθέσεις της η Νόριτς και μετά από ένα μίνι προβληματικό ξεκίνημα απάντησε με πέντε σερί νίκες σε επίπεδο πρωταθλήματος για να βρεθεί στην πρώτη δυάδα του βαθμολογικού πίνακα. Τελευταία κέρδισε άνετα την Κόβεντρι με 3-0 εντός έδρας και αν συνεχίσει έτσι δεν θα αργήσει να πιάσει κορυφή. Πάντως, σήμερα την περιμένει δύσκολη αποστολή απέναντι στην επίσης φορμαρισμένη Μπέρνλι εκτός έδρας. 




ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Μαζί υποβιβάστηκαν στην Τσάμπιονσιπ πέρσι οι δύο ομάδες και θα γίνει μάχη. Καθόλου απίθανη η ισοπαλία, που πληρώνει 3.40 στο Pamestoixima. 

Λας Πάλμας – Λεγκανές (22.00)

Όρθια έμεινε η Λας Πάλμας στην εκτός έδρας απαιτητική αναμέτηση απέναντι στην Αλαβές, ισοφαρίζοντας στο 54′ για το τελικό 1-1. Έτσι έμεινε για τέταρτη διαδοχική αγωνιστική χωρίς ήττα και με απολογισμό 2-2-0 βρίσκεται μεταξύ των πρωτοπόρων της Σεγούντα Ντιβιζιόν. Ακόμη μια δύσκολη δοκιμασία σήμερα κόντρα στην Λεγκανές, που πέρσι έπαιζε στην Λα Λίγκα της Ισπανίας. 

Επιτέλους νίκη για την Λεγκανές στην κατηγορία, κερδίζοντας μάλιστα την πάντα υπολογίσιμη Εϊμπάρ με 2-1. Πρώτη νίκη μετά από τρεις σερί ήττες στην Σεγούντα Ντιβιζιόν και φιλοδοξεί να είναι μια καλή αρχή για ότι θα ακολουθήσει στην συνέχεια. Εξάλλου έχει υψηλές βλέψεις στην κατηγορία και κυρίως να διεκδικήσει την επιστροφή της στην Λα Λίγκα, αν και το ξεκίνημα της στην σεζόν μόνο ελπιδοφόρο δεν είναι. 

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Δύο από τις αξιόλογες ομάδες της κατηγορίας, που είναι σε θέση να σκοράρουν και να επιβεβαιώσουν το Goal/Goal σε απόδοση 2.05 στην Bet365. 

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα