Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Τσίπρας από ΔΕΘ: Βιώσιμο παραγωγικό μοντέλο στη Θράκη

Κοινοποίηση

Τσίπρας από ΔΕΘ: Βιώσιμο παραγωγικό μοντέλο στη Θράκη

Στη Θράκη, αλλά και ευρύτερα στην Περιφέρεια ΑΜΘ αναφέρθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου του στη ΔΕΘ το μεσημέρι της Κυριακής (18/09). 




Ο πρώην Πρωθυπουργός κληθείς να σχολιάσει τη φτωχοποίηση που καταγράφεται σε περιοχές όπως η ΑΜΘ και να τοποθετηθεί σχετικά με το εάν ο ΣΥΡΙΖΑ έχει κάποιο βιώσιμο και συγκεκριμένο πλάνο ανάπτυξης για την περιοχή, ο κ. Τσίπρας αναφέρθηκε στους πόρους του Ταμείου Ανάκαμψης, τονίζοντας πως δεν διανέμονται σωστά. 




«Χρειάζεται ένα βιώσιμο παραγωγικό μοντέλο στη Θράκη και θα έρθει εάν στοχεύσουμε σε παραγωγικής επενδύσεις μακράς πνοής και στην αξιοποίηση του μεγάλου όπλου που έχουμε, τους πόρους από το Ταμείο Ανάκαμψης» σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Τσίπρας, αναφέροντας πως τόσο η Θράκη όσο και άλλες περιοχές παραμένουν αποκλεισμένες από τους εν λόγω πόρους. 

«Δείτε τι ακριβώς κάνει η Πορτογαλία με το Ταμείο Ανάκαμψης σε σχέση με τη ισόρροπη περιφρειακή ανάπτυξη και πως διοχετεύουμε εμείς τους πόρους. Μια από τι πρώτιστες προτεραιότητές μας είναι η ανακατανομή αυτών των πόρων» τόνισε ο ίδιος.  

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα