Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Βασάνισαν 55χρονη στο σπίτι της και άρπαξαν κοσμήματα αξίας €1 εκατ.

Κοινοποίηση

Βασάνισαν 55χρονη στο σπίτι της και άρπαξαν κοσμήματα αξίας €1 εκατ.

Ληστεία «θρίλερ» εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας σε σπίτι στη Γλυφάδα.

Δυο δράστες εισέβαλαν στο σπίτι μιας 55χρονης στην περιοχή της Γλυφάδας στις 02:00 περίπου τα ξημερώματα με ένα πολύ καλά οργανωμένο σχέδιο καθώς φαίνεται να γνώριζαν ότι η γυναίκα στο σπίτι είχε χρήματα και κοσμήματα.




Αφού άρχισαν να την απειλούν ότι θα της κάνουν κακό και να την χτυπούν, κατάφεραν να εντοπίσουν ένα χρηματοκιβώτιο και αφού το άρπαξαν έκαναν άνω κάτω το σπίτι για να εντοπίσουν όσο περισσότερα πολύτιμα αντικείμενα μπορούσαν.

Ο ένας από τους δράστες απειλούσε συνεχώς τη γυναίκα ότι θα της κάνει κακό και την κρατούσε ακινητοποιημένη στα χέρια και στα πόδια, σφίγγοντάς τα δυνατά με τα χέρια του, και το άλλο μέλος της συμμορίας συνέχιζε να ψάχνει.

Όταν κατάλαβαν ότι δεν υπήρχε κάτι άλλο για να κλέψουν εξαφανίστηκαν και η γυναίκα ειδοποίησε την αστυνομία.

Όπως είπε στους αστυνομικούς, μέσα στο χρηματοκιβώτιο υπήρχαν μετρητά 10.000 ευρώ, καθώς επίσης και κοσμήματα που η αξία των οποίων υπολογίζεται πάνω από 1 εκατ. ευρώ.




Οι Αρχές εκτιμούν ότι οι δράστες είχαν ξαναπάει με κάποιο πρόσχημα στο σπίτι της 55χρονης, καθώς φάνηκε να γνωρίζουν τους χώρους του σπιτιού. Επίσης από τις Αρχές κρίνονται ως «επαγγελματίες» καθώς δεν άφησαν στοιχεία στο πέρασμά τους.

Εξετάζονται οι κάμερες της περιοχές στα πλαίσια της έρευνας. 

protothema.gr

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα