Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ξάνθη: Τροχαίο στη Διομήδεια – Συγκρούστηκαν ΙΧ και μηχανάκι

Κοινοποίηση

Ξάνθη: Τροχαίο στη Διομήδεια – Συγκρούστηκαν ΙΧ και μηχανάκι https://www.xanthinea.gr/2022/09/xanthi-troxaio-sti-diomideia.html

Ένα ακόμη τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στον οικισμό της Διομήδειας, στην Ξάνθη, στη διασταύρωση για τον δρόμο προς Λεύκη. 

Το ατύχημα σημειώθηκε όταν ένα αυτοκίνητο και ένα μηχανάκι συγκρούστηκαν, με αποτέλεσμα τα δύο οχήματα να υποστούν υλικές ζημιές. Στο σημείο κλήθηκε και έσπευσε η Τροχαία για την καταγραφή του ατυχήματος. 

Πρόκειται για ένα σημείο στο οποίο ωστόσο έχουν σημειωθεί δεκάδες αντίστοιχα ατυχήματα στο παρελθόν, ενώ μόνο το τελευταίο διάστημα έχουν καταγραφεί άλλα πέντε αντίστοιχα τροχαία. 




Οι κάτοικοι εκφράζουν την έντονη ανησυχία τους τονίζοντας πως στο σημείο πρέπει να τοποθετηθεί φωτεινός σηματοδότησης, που θα αναλάβει τον έλεγχο της κυκλοφορίας των οχημάτων, καθώς όπως τονίζουν πρόκειται για μια περιοχή στην οποία αρκετοί διερχόμενοι οδηγοί αναπτύσσουν μεγάλες ταχύτητες, με αποτέλεσμα ο κίνδυνος ενός τροχαίου να καραδοκεί διαρκώς.  

Φωτογραφία Αρχείου

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα