Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Χασαπόπουλος: «Ετοιμάζουν για την Ξάνθη και έπαθα έμφραγμα»

Κοινοποίηση

Χασαπόπουλος: «Ετοιμάζουν για την Ξάνθη και έπαθα έμφραγμα

Από καρδιάς για όλα μίλησε ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος στη νέα του συνέντευξη.

Για την προσωπική του ζωή μα και το πρόβλημα υγείας που τον έκανε να αναθεωρήσει πολλά μίλησε ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής του “Κοινωνία ώρα MEGA”, Ιορδάνης Χασαπόπουλος στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό OK! και την Μαρία Παπαϊωάννου.

«Έχω κάνει έναν γάμο που κράτησε 25 χρόνια. Έχω χωρίσει. Όταν όλη την ημέρα δουλεύεις και λείπεις από μια σχέση, ένα σπίτι, δεν είναι στο χέρι σου να αποτρέψεις έναν χωρισμό που ενδέχεται να έρθει. Ένας χωρισμός μετά από τόσα χρόνια συμβίωσης πάντα πονάει» παραδέχθηκε, αρχικά, ο  Ιορδάνης Χασαπόπουλος.

Από τον πολυετή αυτόν γάμο, ο δημοσιογράφος απέκτησε τον 29χρονο γιο του, Στέλιο. «Ο γιος μου έφυγε στα 18 του να σπουδάσει στο εξωτερικό. Κάποια στιγμή γύρισε για τον στρατό και έμεινε να δουλέψει. Ο Στέλιος όμως είναι τελικά παιδί του εξωτερικού.

Έτσι, πήρε την απόφαση να φύγει ξανά. Τότε ήταν που με βρήκε μεγάλη στεναχώρια γιατί πίστευα ότι θα ήταν εδώ, κοντά μου. Δεν είδα τον γιο μου να μεγαλώνει. Χάθηκαν στιγμές.

Δεν ξέρω αν αναπληρώνονται αυτά τα χρόνια. Ευτυχώς όμως, ακόμα και το γεγονός ότι δεν με έβλεπε τόσο συχνά, το πήρε θετικά και κατάλαβε ότι στη ζωή πρέπει να αγωνίζεσαι γιατί δεν σου χαρίζεται τίποτα. Οπότε νομίζω ότι με τα χρόνια με δικαιολόγησε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου έχει κάνει παράπονα».

«Ίσως κάποια πράγματα να μην τα έκανα με τον ίδιο τρόπο. Όταν θέλεις όμως να κάνεις καριέρα, είναι δύσκολο να πεις πως θα βάλεις όρια ή θα δουλέψεις λιγότερο» συμπλήρωσε ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος στην ερώτηση τι θα άλλαζε αν γυρνούσε πίσω ο χρόνος.

Ωστόσο, το 2019 μια περιπέτεια με την υγεία του τον έκανε να αναθεωρήσει πολλά. «Εκείνη τη χρονιά έπαθα έμφραγμα. Ήταν παραμονή Χριστουγέννων και μόλις είχα τελειώσει την εκπομπή. Είχα μια δυσφορία και δεν μπορούσα να περπατήσω.

Σκέφτηκα να πάω να κάνω εξετάσεις γιατί ετοιμαζόμουν να φύγω για Ξάνθη. Όταν πήγα στο νοσοκομείο, μου είπαν ότι πέρασα έμφραγμα χωρίς να το καταλάβω. Η καρδιά είναι η αρρώστια των δημοσιογράφων. Η δουλειά μας έχει πολύ άγχος. Αυτή η περιπέτεια ήταν μεγάλο καμπανάκι. Μου άλλαξε πολλά στον τρόπο που συμπεριφέρομαι και δουλεύω. Είδα αλλιώς τη ζωή».

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα