Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ξάνθη: Έβγαλε… αφρούς το σιντριβάνι στην Κεντρική Πλατεία

Κοινοποίηση

Ξάνθη: Έβγαλε… αφρούς το σιντριβάνι στην Κεντρική Πλατεία

Αφρούς έβγαλε το σιντριβάνι στην Κεντρική Πλατεία της Ξάνθης, δημιουργώντας ένα ιδιαίτερο θέαμα το πρωί του Σαββάτου (29/10). 

Προφανώς κάποιοι φρόντισαν ώστε να διοχετεύσουν μεγάλη ποσότητα απορρυπαντικού μέσα στο σιντριβάνι, με αποτέλεσμα αυτό να αρχίσει να… αφρίζει!




Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά που καταγράφεται αντίστοιχη «φάρσα» στο κέντρο της πόλης, με θύμα τα σιντριβάνια της πλατείας.

Μια κάτοικος της περιοχής ανέβασε τη φωτογραφία του σιντριβανιού που είχε παραδοθεί στις σαπουνάδες στην ομάδα «Στραβά και Ανάποδα», στο Facebook, με αποτέλεσμα δεκάδες χρήστες του διαδικτύου να σχολιάζουν δεικτικά αλλά και με αρκετή δόση χιούμορ. 




Οι περισσότεροι έσπευσαν να υπογραμμίσουν πως έστω και έτσι καθαρίζεται το σιντριβάνι, ενώ δεν ήταν λίγοι αυτοί που επανέλαβαν την άποψη πως πρόκειται για μια κακόγουστη κατασκευή η οποία πρέπει να απομακρυνθεί από την πλατεία της πόλης.  

Ξάνθη: Έβγαλε… αφρούς το σιντριβάνι στην Κεντρική Πλατεία

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα