Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Αυτοί είναι οι δύο βιαστές της ανήλικης στη Λιβαδειά

Κοινοποίηση

Αυτοί είναι οι δύο βιαστές της ανήλικης στη Λιβαδειά

Στη δημοσιότητα έδωσε η Ελληνική Αστυνομία τα στοιχεία των δύο ανδρών που φέρονται να είναι οι δράστες του βιασμού της 17χρονης κοπέλας στη Λιβαδειά.




Υπενθυμίζεται πως οι δύο νεαροί από το Κερατσίνι άρχισαν να μιλούν μέσω διαδικτυακής εφαρμογής με την ανήλικη από τη Λιβαδειά, με αποτέλεσμα να φτάσουν στο σημείο να κλείσουν ραντεβού για να βρεθούν από κοντά.

Στη συνέχεια ταξίδεψαν μέχρι τη Λιβαδειά, κανόνισαν ραντεβού, και όταν βρέθηκαν της ζήτησαν να συνευρεθούν ερωτικά. Το κορίτσι αρνήθηκε και τότε οι δύο νεαροί φέρονται να τη βίασαν σε ένα χωράφι. Στη συνέχεια την εγκατέλειψαν εκεί και εξαφανίστηκαν.

Η 17χρονη, σε κατάσταση-σοκ, βρήκε το κουράγιο και κατήγγειλε στην Αστυνομία τον βιασμό της στις 2 Οκτωβρίου 2022. Οι Αρχές κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τους δύο φερόμενους βιαστές και οδηγήθηκαν στα ίχνη τους. Εντόπισαν τα σπίτια τους στο Κερατσίνι και εκεί τους πέρασαν χειροπέδες.




Ποιοι είναι οι δύο συλληφθέντες

Σύμφωνα με την Ελληνική Αστυνομία, πρόκειται για τους:

1. (Επ.) ΖΩΛΗ (Ον.) Νικόλαο του Εμμανουήλ και της Χαρίκλειας, γεννηθέντα την 27η-5-1996 στην Αθήνα Αττικής:

2. (Επ.) ΣΤΕΡΓΙΟΠΟΥΛΟ (Ον.) Ηλία – Μιχαήλ του Γεωργίου και της Αθηνάς, γεννηθέντα την 26η-5-1999 στην Αθήνα Αττικής:

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική εισαγγελική διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα