Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

«Παρούσα» η Ξάνθη στην έκθεση Agrotica στη Θεσσαλονίκη

Κοινοποίηση

«Παρούσα» η Ξάνθη στην έκθεση Agrotica στη Θεσσαλονίκη

Σε ρυθμούς… Agrotica κινείται η Βόρεια Ελλάδα, με την 29η Διεθνή Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Εφοδίων να ανοίξει τις πόρτες της την Πέμπτη 20/10 στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης. 




Πρόκειται για τη μεγαλύτερη επαγγελματική έκθεση που πραγματοποιείται ανά διετία στον τοµέα των γεωργικών µηχανηµάτων, του εξοπλισμού και των εφοδίων στα Βαλκάνια και τη Νοτιοανατολική Μεσόγειο, και µία από τις πέντε σηµαντικότερες εκθεσιακές διοργανώσεις του πρωτογενούς τοµέα στην Ευρώπη.

Οι πόρτες της Agrotica άνοιξαν για πρώτη φορά το 1985 στην Θεσσαλονίκη. Έκτοτε, κάθε διοργάνωσή της προσελκύει χιλιάδες κόσμου από όλο το φάσμα της αγροτικής επιχειρηματικότητας που θέλει να ενημερωθεί για τις νέες τάσεις στον κλάδο, αλλά και τις σύγχρονες τεχνολογίες που εφαρμόζονται παγκοσμίως.




Η έκθεση ολοκληρώνεται την Κυριακή 23/10 και αρκετοί είναι οι αγρότες και κτηνοτρόφοι της Ξάνθης που σπεύδουν να την επισκεφθούν ενώ υπάρχουν και αγροτικές επιχειρήσεις από την Ξάνθη, όπως η AgroMarket από το Εύλαλο, που συμμετέχουν στην έκθεση με stand. 

«Παρούσα» η Ξάνθη στην έκθεση Agrotica στη Θεσσαλονίκη

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα