Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Θεσσαλονίκη: Ζητούν αποκομιδή απορριμμάτων από τον οικισμό Ρομα συνοδεία αστυνομίας

Κοινοποίηση

Θεσσαλονίκη: Ζητούν αποκομιδή απορριμμάτων από τον οικισμό Ρομα συνοδεία αστυνομίας

Η ασφάλεια των εργαζομένων και των πολιτών του Δήμου Δέλτα κυριάρχησε στη συνάντηση που είχε ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Γιώργος Κυριακίδης με τον Γιώργο Δούβαλη υποστράτηγο και Διευθυντή της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Βόρειας Ελλάδας και τον Χρήστο Μπουλούμπαση ταξίαρχο και διευθυντή στη ΓΑΔΘ.




Αφορμή της συνάντηση ήταν οι απειλές που εκτοξεύτηκαν πρόσφατα σε βάρος κάποιων εργαζομένων απορριμματοφόρων που μπήκαν στον οικισμό Ρομα για την προγραμματισμένη αποκομιδή απορριμμάτων.

Η συνάντηση έγινε λίγες ώρες μετά από τηλεφωνική επικοινωνία του Δημάρχου Γιάννη Ιωαννίδη με τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ Αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Σκούμα. Ο κ. Ιωαννίδης ευχαρίστησε τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ για την άμεση ανταπόκριση.

«Για τον Δήμαρχο και τη διοίκηση του δήμου μας είναι απόλυτη προτεραιότητα η ασφάλεια και η σωματική ακεραιότητα όλων των εργαζομένων αλλά και των πολιτών του Δήμου και για το λίγο εξαντλούμε κάθε τρόπο για να πετύχουμε την ενίσχυση της αστυνόμευσης της περιοχής μας και ευαίσθητων περιοχών» τόνισε ο κ Κυριακίδης μεταφέροντας το αίτημα του δημάρχου κ όλης της διοίκησης του Δήμου για την προστασία των εργαζομένων ενώ ζήτησε να γίνεται η αποκομιδή απορριμμάτων από τον οικισμό των Ρομα Αγία Σοφία, συνοδεία αστυνομικής δύναμης.




Παράλληλα ζητήθηκε η αύξηση των εποχούμενων περιπολιών από κλιμάκια της αστυνομίας στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Δέλτα προκειμένου να αποφευχθούν φαινόμενα έκνομης συμπεριφοράς που αφορούν κυρίως στην μόλυνση του περιβάλλοντος με την απόρριψη ογκωδών απορριμμάτων, άλλα και την ασφάλεια των πολιτών.

Το πρωί της Παρασκευής (10.00 πμ) θα γίνει διευρυμένη συνάντηση με επικεφαλής τον Δήμαρχο Γιάννη Ιωαννίδη την συμμετοχή του Αντιδημάρχου Γιώργου Κυριακίδη, την παρουσία στελεχών της ΕΛ.ΑΣ, της προέδρου των εργαζομένων του Δήμου Δέλτα και εκπροσώπων του Οικισμού Ρομά, με σκοπό την εξεύρεση και εφαρμογή οριστικών λύσεων.

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα