Αποσύρεται η τροπολογία μετά και την αντίδραση της Εθνικής Ομοσπονδίας Δανειοληπτων

Αποσύρεται η τροπολογία μετά και την αντίδραση της Εθνικής Ομοσπονδίας Δανειοληπτων

Από κοινού με τον κ. Βλάχο Γεώργιο στο δίκαιο αίτημα της Εθνικής Ομοσπονδίας Δανειοληπτών συμπαρατάχθηκαν και συμπαραστάθηκαν ομάδα περίπου 22 βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας.

Αποσύρεται η τροπολογία των Υπουργείων Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών – Υπουργείου Ανάπτυξης – Υπουργείου δικαιοσύνης, κατόπιν της Πανελλαδικής συντονισμένης οργανωμένης και μαζικής αντιδράσεως της Εθνικής Ομοσπονδίας Δανειοληπτών.

Πλέον συγκεκριμένα από την πρώτη στιγμή ο Γεώργιος Βλάχος βουλευτής Νέας Δημοκρατίας Α΄ Ανατολικής Αττικής , δήλωσε την πλήρη συμπαράσταση του και συμπαράταξη του στα δίκαια αιτήματα της Εθνικής Ομοσπονδίας Δανειοληπτών σε σχέση με την προσπάθεια νομοθετικής κατάργησης της αποφάσεως 822/2022 του Αρείου Πάγου που ισοδυναμούσε με συνταγματικό πραξικόπημα. Από κοινού με τον κ. Βλάχο Γεώργιο στο δίκαιο αίτημα της Εθνικής Ομοσπονδίας Δανειοληπτών συμπαρατάχθηκαν και συμπαραστάθηκαν ομάδα περίπου 22 βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας.

Κατόπιν της ανωτέρω εξελίξεως καθότι οι παραπάνω βουλευτές δήλωσαν ότι θα καταψηφίσουν την συγκεκριμένη τροπολογία , γεγονός που θα δημιουργούσε τεράστιο πολιτικό ζήτημα στην κυβέρνηση , τα συναρμόδια Υπουργεία Οικονομίας και Οικονομικών και το Υπουργείο Δικαιοσύνης αποφάσισαν να αποσύρουν την επίμαχη νομοθετική διάταξη που κατατίθετο κατόπιν απαιτήσεων των funds και των servicers με στόχο και σκοπό να διενεργηθούν άμεσα δεκάδες χιλιάδες πλειστηριασμοί.

Οι ανωτέρω εξελίξεις αποτελούν ηθική και πρακτική δικαίωση του αγώνα της Εθνικής Ομοσπονδίας Δανειοληπτών.

Ο πρόεδρος της Εθνικής Ομοσπονδίας Δανειοληπτών κ. Kρητικός Ευάγγελος , πέραν του ότι ευχαριστεί δημόσια τον κ. Γεώργιο Βλάχο Βουλευτή της Νέας δημοκρατίας και την υπόλοιπη ομάδα των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας που συμπαρατάχθηκαν , ευχαριστεί επίσης και το σύνολο των βουλευτών των κομμάτων της αντιπολίτευσης, που από την πρώτη στιγμή δήλωσαν την συμπαράσταση τους.

Παράλληλα συγχαίρει και ευχαριστεί δημόσια τους συνεργάτες του τόσο από τις διοικητικές όσο και από τις επιστημονικές υπηρεσίες, τους κ.κ. Νίκα Φωτεινή , Τσιμπούρη Στεφανία , Παπαρούση Ελένη , Μαρκάτο Αριστείδη , Ζαγοριανού Καλοτίνα , Πιερράκος Παναγιώτης , Αντωναροπούλου Βιβή , Κιοσσέ Αποστολία , Βασιλική Χαλέμου , Πρασάκης Τάκης , Οικονομίδου Δανάη ,Σάρα Άουντι, Δελημάρας Παναγιώτης, Πανάγος Γεώργιος , Θανασούλιας Ιωάννης, Γαλανομάτη Μαρία , Δαρίβα Δήμητρα, οι οποίοι όλους αυτούς κρίσιμους μήνες και το κρίσιμο χρονικό διάστημα τον στήριξαν προσωπικά , στήριξαν τα δίκαια αιτήματα της Ομοσπονδίας Δανειοληπτών , οργάνωσαν περιοδεύοντας τους νομούς τις επαρχίες και τις πόλεις της Ελλάδος , 85 ομάδες κινητοποιήσεων των 30 ατόμων η καθεμία που διέθεταν πλήρη εξοπλισμό , δηλαδή κατ ελάχιστον 2 αυτοκίνητα , 2 ντουντούκες , πανό και φέικ βολάν πανέτοιμες να κινητοποιηθούν σε 85 διαφορετικές πόλεις και περιφέρειες της Ελλάδος.

Η συνεργασία έντιμων βουλευτών και δυνάμεων του Ελληνικού Κοινοβουλίου από κοινού με τις οργανωμένες δυνάμεις της Εθνικής Ομοσπονδίας Δανειοληπτών , απέτρεψαν προς το παρόν την διενέργεια δεκάδων χιλιάδων πλειστηριασμών από τα χέρια των funds και των services, δηλαδή τους διεθνείς τοκογλύφους.

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال