Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ στην Ξάνθη για τα ενεργειακά

Κοινοποίηση

Εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ στην Ξάνθη για τα ενεργειακά

Σε μία κατάμεστη αίθουσα, πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ η εκδήλωση της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής για τα ενεργειακά ζητήματα με ομιλητή τον κ. Χάρη Δούκα.

«Η εμπεριστατωμένη τοποθέτηση του Αν. Καθηγητή του ΕΜΠ και η συζήτηση που ακολούθησε με καίριες παρεμβάσεις από το ακροατήριο συντέλεσαν στη δημιουργία χρήσιμων συμπερασμάτων για τα αδιέξοδα στα οποία οδηγούμαστε ενόψει ενός δύσκολου χειμώνα. Οι θέσεις του ΠΑΣΟΚ, σύγχρονες, ξεκάθαρες και προοδευτικές, αναλύθηκαν εκτενώς» σημειώνει το ΠΑΣΟΚ σε σχετική ενημέρωσή του. 




«Είναι στην κουλτούρα μας και στην κομματική μας παράδοση να οδηγούμε τη συζήτηση στον ενεργειακό τομέα. Το ΠΑΣΟΚ, πάντα πρωτοπόρο, έχει διατυπώσει πολιτικές πράσινης ανάπτυξης και ενεργειακής δημοκρατίας εδώ και δεκαετίες. Καλούμε την κυβέρνηση να υιοθετήσει, έστω και καθυστερημένα, τις προτάσεις μας με γνώμονα το καλό του κοινωνικού συνόλου» προσθέτει η τοπική οργάνωση. 

Εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ στην Ξάνθη για τα ενεργειακά

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα