Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Έκλεψαν μηχανάκι στην Ξάνθη – Το βρήκαν κατεστραμμένο και χωρίς βενζίνη

Κοινοποίηση

Έκλεψαν μηχανάκι στην Ξάνθη – Τον βρήκαν κατεστραμμένο και χωρίς βενζίνη

Στο ίδιο έργο θεατές στην Ξάνθη, με μια ακόμη κλοπή δίκυκλου οχήματος να καταγράφεται το βράδυ της Παρασκευής (07/10) στην περιοχή. 




Πρόκειται για ένα μηχανάκι το οποίο έκλεψαν άγνωστοι μέχρι στιγμής δράστες από την περιοχή της Παλιάς Πόλης, με τον ιδιοκτήτη μάλιστα του δίκυκλου να γνωστοποιεί το συμβάν στα social media, ζητώντας από τους πολίτες που τυχόν έχουν δει το όχημά του ή γνωρίζουν που είναι να συνεισφέρουν με πληροφορίες.

Μέσα σε λίγη ώρα ωστόσο το όχημα εντοπίστηκε, καθώς όπως αναφέρει ο ιδιοκτήτης οι δράστες το εγκατέλειψαν, χωρίς βενζίνη και με υλικές ζημιές, τις οποίες φυσικά ο ίδιος καλείται πλέον να αποκαταστήσει. 

Δυστυχώς οι κλοπές δίκυκλων οχημάτων αλλά και αυτοκινήτων είναι σχεδόν καθημερινό φαινόμενο στην περιοχή, με τους πολίτες να εκφράζουν την οργή και την αγανάκτησή τους ζητώντας να δοθεί μια δραστική λύση στην έξαρση της εγκληματικότητας στην Ξάνθη.

Πριν από λίγα άλλωστε 24ωρα, άγνωστοι δράστες έκλεψαν παιδικό καρότσι από αυλή στην Ξάνθη, και τράπηκαν σε φυγή, χωρίς να εντοπιστούν. 




Αυτό άλλωστε δημιουργεί κλίμα τρόμου αλλά και ανασφάλειας στους πολίτες, που νιώθουν απροστάτευτοι και πως απλώς περιμένουν το πότε θα έρθει η σειρά τους!  

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξάνθη: Πήγαν να κλέψουν αυτοκίνητο και το έκαναν γυαλιά καρφιά [ΦΩΤΟ]

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα