Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Επικό παρκάρισμα για… Όσκαρ στην Ξάνθη

Κοινοποίηση

Επικό παρκάρισμα για… Όσκαρ στην Ξάνθη

Το κυκλοφοριακό χάος που επικρατεί στην Ξάνθη τόσο κάθε Σάββατο, όσο και σε ώρες αιχμής, καταγράφεται με τον πλέον γλαφυρό και παραστατικό τρόπο στο παρκάρισμα ενός οδηγού, λίγα μέτρα μακριά από το παζάρι της πόλης. 




Όπως αποτυπώνεται στον φωτογραφικό φακό, το όχημα ακινητοποιήθηκε πάνω στο πεζοδρόμιο, αποκόβοντας πλήρως τη διέλευση των πεζών, ενώ την ίδια στιγμή η γύρω περιοχή ήταν γεμάτη παρκαρισμένα οχήματα. 

Η Ξάνθη συγκαταλέγεται στις 20 περιοχές της χώρας με τα περισσότερα αυτοκίνητα, αριθμώντας σχεδόν 40.000 οχήματα σε κυκλοφορία, ενώ την ίδια στιγμή οι θέσεις στάθμευσης στην πόλη είναι περιορισμένες ενώ η Ξάνθη υστερεί σημαντικά σε υποδομές όπως οι οργανωμένοι χώροι στάθμευσης που υπάρχουν σε άλλες περιοχές. 




Το Σάββατο, κατά τη διάρκεια του παζαριού, στην ευρύτερη περιοχή επικρατεί συνήθως ένα κυκλοφοριακό κομφούζιο, καθώς δεν είναι λίγοι οι οδηγοί που κυριολεκτικά σταθμεύουν τα οχήματά τους όπου βρουν! 

Επικό παρκάρισμα για… Όσκαρ στην Ξάνθη

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.g

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα