Πέμπτη, 14 Μαρτίου, 2024

Ertflix: Αγκάθα Κρίστι και άλλες 5 σειρές που δεν πρέπει να χάσετε

Κοινοποίηση

Ertflix: Αγκάθα Κρίστι και άλλες 5 σειρές που δεν πρέπει να χάσετε

Όρεξη να έχετε και θα χορτάσετε σειρές και τον Οκτώβριο στη δωρεάν ψηφιακή πλατφόρμα της ΕΡΤ, το ERTFLIX.

Mπείτε στην ψηφιακή πλατφόρμα ERTFLIX τώρα και χειροκροτήστε μια παρέλαση χολιγουντιανών αστέρων.




Παιχνίδια Μυστηρίου της Αγκάθα Κρίστι

Τα πασίγνωστα μυστήρια της Agatha Christie προσαρμόζονται ευχάριστα σε μια σειρά γαλλικών τηλεοπτικών ταινιών – σέξι, πνευματώδη και σίγουρα εθιστική! Η σειρά, μας μεταφέρει στη δεκαετία του 50 και μας γνωρίζει νέους ήρωες, με το κλασικό στυλ Agatha Christie: τον κύριο επιθεωρητή Laurence, έναν άνθρωπο με τάξη και εκλεπτυσμένο γούστο και τη φιλόδοξη δημοσιογράφο Alice Avril – μαζί με την πάντα πιστή γραμματέα του Laurence, Marlène.

Σκηνοθεσία: Thierry Sorel, Fanny Rondeau.

Αλυσοδεμένη Αγάπη

Η Κατερίνα Βερμπίτσκαγια μεγάλωσε ως ευγενής με τη νονά της Άννα Τσερβίνσκαγια, αλλά για όλο τον κόσμο ήταν ακόμα μία ιδιοκτησία του Πιότρ Τσερβίνσκι. Ερωτεύεται τον ευγενή Αλεξέι Κόζατς που δεν γνωρίζει τίποτα για την καταγωγή της. Στο δρόμο προς την ελευθερία και την αγάπη θα πρέπει να ξεπεράσει πολλές δοκιμασίες.




Πρωταγωνιστούν: Katerina Kovalchyk, Mikhail Gavrilov, Anna Sagaydachnaya.

Διεφθαρμένος Κόσμος

Αστυνομική σειρά μυστηρίου, παραγωγής 2011. Οι αστυνομικοί ανακαλύπτουν το πτώμα ενός άνδρα που έχει πυροβοληθεί. Σύντομα διαπιστώνουν ότι το θύμα είναι ο Χάρβεϊ Βράτεν, επικεφαλής μιας από τις μεγαλύτερες εγκληματικές οργανώσεις του Ηνωμένου Βασιλείου. Εχοντας εκτίσει 2 από τα 18 χρόνια της ποινής του εξαιτίας της εμπλοκής του στην εισαγωγή κοκαΙνης, ο Βράτεν είχε μόλις αφεθεί ελεύθερος από τη φυλακή με κατ’ εξαίρεση «βασιλική χάρη». Τα αίτια και τις συνθήκες του θανάτου ερευνά ο ντετέκτιβ, επιθεωρητής Τζόνα Γκάμπριελ ενώ στην απέναντι πλευρά βρίσκεται ο Τζόζεφ Μπιντ, συνεργάτης του Βράτεν.

Πρωταγωνιστούν: Chiwetel Ejiofor, Christopher Eccleston, Antony Sher, Stephen Rea, Rafe Spall, Kierston Wareing.

Σκηνοθεσία: Hugo Blick.

Ό,τι Λάμπει

Τηλεοπτική απόδοση του μυθιστορήματος της Έλεανορ Κάττον, που μας μεταφέρει στην βικτωριανή κοινωνία των αποικιών. Σειρά μυστηρίου που διαδραματίζεται στην Νέα Ζηλανδία, στην δεκαετία του 1860, στην εποχή όπου κυριαρχεί το κυνήγι του χρυσού, καθώς και η ανθρώπινη απληστία. Φόνοι, έρωτες κι εκδίκηση αποτελούν τα συστατικά της μίνι σειράς, όπου ένας άντρας και μια γυναίκα ταξιδεύουν ως εκεί από την άλλη άκρη του κόσμου για να βρουν την τύχη τους.

Τα Φονικά Μυστήρια της Κυρίας Φίσερ

Η σειρά βασίζεται στα μυθιστορήματα της συγγραφέως Kerry Greenwood και δημιουργήθηκε από τους Deb Cox και Fiona Eagger. Τα μυστήρια δολοφονίας της Miss Fisher περιστρέφονται γύρω από την προσωπική και επαγγελματική ζωή της Phryne Fisher (Essie Davis), μιας λαμπερής ιδιωτικής ντετέκτιβ στα τέλη της δεκαετίας του ’20 της Μελβούρνης.

Πρωταγωνιστούν: Essie Davis, Nathan Page, Hugo Johnstone-Burt.

Mr. Bean Animated




Ο ανεπανάληπτος κύριος Μπιν επιστρέφει σε μορφή καρτούν για να διευρύνει τα όρια της συμβατικής κωμωδίας με έξαλλες καταστάσεις που μπορούν μόνο να αποδοθούν από την ελευθερία του κινουμένου σχεδίου. Έτσι, επειδή η αυθεντική σειρά δεν είναι ποτέ αρκετή, ο Μπιν ξαναχτυπά με άφθονες περιπέτειες και ο Ρόουαν Άτκινσον δανείζει τη φωνή του ξανά, στον καθοριστικότερο ρόλο της καριέρας του.

Με τις φωνές των: Ρόουαν Άτκινσον, Σάλι Γκρέις, Ματίλντα Ζίγκλερ.

Δείτε εδώ όλες τις διαθέσιμες σειρές στο ERTFLIX.

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα