Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Έβρος: «Τσίμπησαν» δύο άτομα με κλεμμένα ΙΧ

Κοινοποίηση

Έβρος: «Τσίμπησαν» δύο άτομα με κλεμμένα ΙΧ

Συνελήφθη την 21-10-2022 το πρωί στην Εθνική Οδό Αρδανίου – Ορμενίου, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού ένας αλλοδαπός, διότι εντοπίσθηκε να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης, ενώ για το όχημα διαπιστώθηκε ότι έχει δηλωθεί κλοπή την 18-10-2022 σε αστυνομική υπηρεσία της Αττικής. Κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα. Την  προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Τυχερού.

Συνελήφθη την 21-10-2022 το μεσημέρι στην Αλεξανδρούπολη, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Αλεξανδρούπολης ένας ημεδαπός, διότι εντοπίσθηκε να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο για το οποίο διαπιστώθηκε ότι έχει δηλωθεί υπεξαίρεση την 19-10-2022 σε αστυνομική υπηρεσία της Θεσσαλονίκης. Κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα. Την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.

Συλλήψεις στην Καβάλα 

Συνελήφθη την 22-10-2022 τις πρώτες πρωινές ώρες στην Εγνατία Οδό Θεσσαλονίκης – Καβάλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας ένας αλλοδαπός, διότι εντοπίσθηκε να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης, ενώ το όχημα διαπιστώθηκε ότι έφερε πινακίδες κυκλοφορίας άλλου οχήματος. Την  προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Καβάλας.
Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών για κλοπή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας, διότι όπως προέκυψε την 26-09-2022 το μεσημέρι, διέρρηξαν  οικία ηλικιωμένης στην Καβάλα προκαλώντας φθορές και αφαίρεσαν χρυσαφικά – κοσμήματα.  

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα