«Φωνάζουν» οι επιχειρήσεις στην Ξάνθη για το χειρόφρενο στα τρένα

«Φωνάζουν» οι επιχειρήσεις στην Ξάνθη για το χειρόφρενο στα τρένα

Το ζήτημα της μη λειτουργίας της σιδηροδρομική γραμμής που συνδέει την Ξάνθη με τη Δράμα και την υπόλοιπη Ελλάδα επανάφεραν στο τραπέζι του διαλόγου οι εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου της περιοχής, ζητώντας να δοθεί επιτέλους μια λύση. 

Πιο συγκεκριμένα, τη Δευτέρα (03/10) στην Αθήνα, πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ της Προέδρου της ΟΕΒΕ Ξάνθης κ. Τσιακίρογλου Μαίρη και του Προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Ξάνθης κ. Γρηγοριάδη Νίκου με τον Γενικό Γραμματέα Μεταφορών κ. Ξιφαρά Ιωαννή. 

Βασικό θέμα συζήτησης ήταν η λειτουργία της σιδηροδρομικής γραμμής Ξάνθης - Δράμας. Ένα μείζον θέμα για την τουριστική ανάπτυξη και προβολή της ευρύτερης περιοχής.

Συζητήθηκαν ευρύτερα θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων του κ. Ξιφαρά που στόχο έχουν να ενδυναμώσουν την ΠΕ Ξάνθης σε κάθε επίπεδο. Από την πλευρά του ο κ. Ξιφαράς δεσμεύτηκε να θέσει το θέμα στους αρμόδιους πολιτικούς και υπηρεσιακούς παράγοντες.

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال