Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ξάνθη: ΙΧ παρέσυρε και εγκατέλειψε ηλικιωμένη στη Διομήδεια

Κοινοποίηση

Ξάνθη: ΙΧ παρέσυρε και εγκατέλειψε ηλικιωμένη στη Διομήδεια

Ρεπορτάζ: Γιώργος Μαυρίδης 

Τροχαίο ατύχημα με σοβαρό τραυματισμό και εγκατάλειψη θύματος σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής (02/10) στη Διομήδεια, της Ξάνθης. 

Το ατύχημα σημειώθηκε στη βόρεια είσοδο του χωριού, όταν ένα ΙΧ αυτοκίνητο παρέσυρε και τραυμάτισε σοβαρά μια ηλικιωμένη γυναίκα. Μάλιστα, το όχημα δεν σταμάτησε αλλά συνέχισε την πορεία του, ενώ στο σημείο κλήθηκε και έσπευσε ασθενοφόρο που παρέλαβε την άτυχη ηλικιωμένη.




Σύμφωνα με μαρτυρίες των κατοίκων, πρόκειται για αυτοκίνητο λευκού χρώματος ενώ ήδη έχει ενημερωθεί και η Αστυνομία για το συμβάν. Μάλιστα όπως τονίζουν οι κάτοικοι το όχημα είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα, κάτι που αποτυπώνεται και στο φρενάρισμα αρκετών μέτρων που καταγράφεται στο σημείο του ατυχήματος. 

Η ηλικιωμένη μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο της Ξάνθης, και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες φαίνεται πως παρά το χτύπημα που υπέστη η κατάσταση της υγείας της είναι καλή. 

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα