Μία καρδιά γεμάτη πλαστικά καπάκια από την ΑΔΕΔΥ Ξάνθης

Μία καρδιά γεμάτη πλαστικά καπάκια από την ΑΔΕΔΥ Ξάνθης

Την εγκατάσταση μιας ειδικής κατασκευής σε σχήμα καρδιάς, μέσα στην οποία θα συλλέγονται πλαστικά καπάκια, αποφάσισε η ΑΔΕΔΥ Ξάνθης σε συνεννόηση με την Αντιπεριφέρεια, ενώ η επίσημη παρουσίαση της «Καρδιάς της Αγάπης» θα γίνει την ερχόμενη Πέμπτη.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ Ξάνθης: 

«Η ΑΔΕΔΥ Ξάνθης, σας προσκαλεί στην παρουσίαση της «Καρδιάς της Αγάπης» την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 12:30 π.μ., στη είσοδο της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης. Η ΑΔΕΔΥ Ξάνθης, δείχνοντας και έμπρακτα το ενδιαφέρον των Δημοσίων Υπαλλήλων για τους ΑμΕΑ συμπολίτες μας αποφάσισε ομόφωνα, σε συνεννόηση με την Αντιπεριφέρεια Ξάνθης, την εγκατάσταση ειδικής κατασκευής για την συλλογή πλαστικών καπακιών. Ετσι το καπάκι από κάθε μπουκάλι θα γίνεται χρήσιμο σε κάθε ΑμΕΑ συμπολίτη μας. Η διαχείριση της συγκεκριμένης κατασκευής θα γίνεται από τον «Σωματείο Ατόμων με Αναπηρία Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης». Και … Μην Ξεχνάς το ΚΑΠΑΚΙ να Κρατάς». 

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال