Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Κινηματογραφική καταδίωξη διακινητή στη Δράμα

Κοινοποίηση

Κινηματογραφική καταδίωξη διακινητή στη Δράμα

Συνελήφθη χθες (13-10-2022) το βράδυ, στην αγροτική οδό της Δράμας, από αστυνομικούς της Ειδικής Επιχειρησιακής Ομάδας Επέμβασης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Τροχαίας Δράμας, ένας αλλοδαπός διακινητής, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες. 




Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης και να μεταφέρει παράνομα στο εσωτερικό της χώρας τρεις (3) μη νόμιμους μετανάστες.

Σημειώνεται ότι ο οδηγός – διακινητής δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών, ανέπτυξε ταχύτητα και πραγματοποιούσε επικίνδυνους ελιγμούς. Μετά την ακινητοποίηση του οχήματος ο δράστης επιχείρησε να διαφύγει πεζός, χωρίς όμως να τα καταφέρει καθόσον συνελήφθη αντιστεκόμενος στη σύλληψη. 

Κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα.




Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ την  προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Παρανεστίου. 

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα