Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Λεύκιππος Ξάνθης: Έναρξη αναπτυξιακών πρωταθλημάτων ΕΚΑΣΑΜΑΘ

Κοινοποίηση

Λεύκιππος Ξάνθης: Έναρξη αναπτυξιακών πρωταθλημάτων ΕΚΑΣΑΜΑΘ

Το Σαββατοκύριακο 1-2 Οκτωβρίου είχαμε πρεμιέρα του Εφηβικού και Παιδικού πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΑΜΑΘ με τα τμήματα του ΛΕΥΚΙΠΠΟΥ να ρίχνονται για ακόμη μια χρονιά στη μάχη με στόχο την περαιτέρω βελτίωση των ομαδικών και ατομικών δυνατοτήτων.




ΕΦΗΒΙΚΟ

Το εφηβικό τμήμα με προπονητή τον Χάρη Βοϊβατόπουλο αγωνίστηκε το Σάββατο στην Καβάλα αντιμετωπίζοντας τον τοπικό Αστέρα για την 1η αγωνιστική.

Το άσχημο 3ο δεκάλεπτο ήταν αυτό που έκρινε τον νικητή σε μια αναμέτρηση όπου οι δυο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ. Στο συγκεκριμένο χρονικό σημείο οι γηπεδούχοι έτρεξαν ένα επί μέρους σκορ 16-6 κάτι που είχε ως αποτέλεσμα το 23-20 του ημιχρόνου να μετατραπεί σε 39-26.

Η μεγάλη προσπάθεια στο τελευταίο μέρος της αναμέτρησης δεν είχε ευτυχή κατάληξη με αποτέλεσμα το σκορ να λήξει 52-49.

Τα δεκάλεπτα: 13-12,23-20, 39-26,52-49

ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ (Βοϊβατοπουλος): Γκοβέσης, Καλεντζή, Μπίκος, Κοπτόπουλος, Χειμαριώτης, Χαλήλ Ογλού, Λαύκας, Λιάτσας.




ΠΑΙΔΙΚΟ

Μια μέρα αργότερα το παιδικό τμήμα υποδέχτηκε στο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ την Αγία Βαρβάρα από την οποία γνώρισε την ήττα με 45-70 έχοντας κατά διαστήματα καλή απόδοση.

Η συγκεκριμένη αναμέτρηση μεταδόθηκε ζωντανά από το διαδικτυακό κανάλι Youtube του ΑΟ ΛΕΥΚΙΠΠΟΥ κάτι που θα συνεχιστεί σε όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου.

Το σκορ στο ημίχρονο ήταν 17-34 και έφτασε στο 21-45 στις αρχές του 3ου δεκαλέπτου. Εκεί οι νεαροί παίχτες του Γιώργου Κούτρα – Μάνου Σταυρίδη βρήκαν τις δυνάμεις και πραγματοποίησαν σερί 13-0 μειώνοντας σε 34-45. Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και τελικά πήραν μια εύκολη νίκη ξεκινώντας με το δεξί τις αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Τα δεκάλεπτα: 4-11,17-34,34-45,45-70

ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ (Κούτρας – Σταυρίδης): Κουντουσάκης, Γουδέλης, Μερμικλής, Βασαλάκης, Παπαδόπουλος, Ζαβούρας, Τσικρίκης, Βουλκίδης, Μελίδης, Πουργιάζης, Παναγιωτίδης.

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα