Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Νέα κινηματογραφική καταδίωξη διακινητή στην Ξάνθη [ΦΩΤΟ]

Κοινοποίηση

Νέα κινηματογραφική καταδίωξη διακινητή στην Ξάνθη [ΦΩΤΟ]

Συνελήφθησαν την 16-10-2022 σε περιοχές της Δράμας και της Ξάνθης, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Δράμας και Ξάνθης, δύο (2) αλλοδαποί διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες.   




Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, το πρωί σε επαρχιακή οδό της Δράμας,  αστυνομικοί της Ειδικής Επιχειρησιακής Ομάδας Επέμβασης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας συνέλαβαν τον έναν διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης και να μεταφέρει παράνομα στο εσωτερικό της χώρας τέσσερις (4) μη νόμιμους μετανάστες.

Στη δεύτερη περίπτωση, το μεσημέρι σε οικισμό της Ξάνθης, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Αβδήρων με τη συνδρομή και άλλων αστυνομικών δυνάμεων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ξάνθης συνέλαβαν τον δεύτερο διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρει παάνομα στην ενδοχώρα πέντε (5) μη νόμιμους μετανάστες.




Σημειωνεται ότι ο δράστης ο οποίος στερείται άδειας ικανότητας, αρχικά δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικων και συνέχισε την πορεία του αναπτύσσοντας ταχύτητα, ενώ τελικά το όχημα ακινητοποιήθηκε και ο οδηγός – διακινητής συνελήφθη.

Κατασχέθηκαν τα παραπάνω οχήματα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση για τις δύο υποθέσεις ενεργούν τα Τμήματα Συνοριακής Φύλαξης Κάτω Νευροκοπίου Δράμας και Ξάνθης.  

Νέα κινηματογραφική καταδίωξη διακινητή στην Ξάνθη [ΦΩΤΟ]

Νέα κινηματογραφική καταδίωξη διακινητή στην Ξάνθη [ΦΩΤΟ]

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα