Ο Ορφέας γίνεται… Ξάνθη με σήμα τον Δημόκριτο

Ο Ορφέας γίνεται… Ξάνθη με σήμα τον Δημόκριτο

Σε Ξάνθη θα μετονομαστεί ο Ορφέας, ενώ θα χρησιμοποιήσει και το ιστορικό σήμα του Δημόκριτου, όπως έγινε γνωστό από τη Διοίκηση της ομάδας ενώ το όλο εγχείρημα – που στόχο φυσικά έχει να διασωθεί ο ΑΟΞ – θα παρουσιαστεί την Δευτέρα 24/10 το απόγευμα στο Le Chalet. 

Σε σχετική ανακοίνωσή της η ομάδα αναφέρει: 

«Ήμασταν για 31 χρόνια το στολίδι και το νοικοκυριό της ποδοσφαιρικής Ελλάδας και ξαφνικά μας κατέβασαν το διακόπτη. Μέσα σε ενάμιση χρόνο διέλυσαν τα πάντα και δεν μας δώσανε έστω το δικαίωμα να είναι η ομάδα μας ούτε στην Γ Εθνική.  

Ξέροντας την μεγάλη ευθύνη που αναλαμβάνω και τις δυσκολίες που θα βρούμε μπροστά μας, αποφασίσαμε για τον ιστορικό Ορφέα να τον μετονομάσουμε σε Ξάνθη, με σήμα τον ιστορικό Δημόκριτο!

Όσοι φίλοι του Ξανθιώτικου ποδοσφαίρου θέλουν πραγματικά να βοηθήσουν σε αυτή την προσπάθεια, τους περιμένουμε την Δευτέρα στις 24/10 στο Le Chalet και ώρα 19:00 να δείξουν το έμπρακτο ενδιαφέρον τους για την ομάδα.

Ξανθιωτη φίλαθλε ξέρουμε ότι ήσουν στα εύκολα αλλά ξέρουμε ότι ήσουν πάντα και στα δύσκολα. Σε περιμένουμε να μας το δείξεις.

Από την διοίκηση του Ορφέα Ξάνθης, Χρήστος Μουρτζανος». 

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال