Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Odeon Ξάνθης: Οι νέες ταινίες – Το πρόγραμμα προβολών (13-19/10)

Κοινοποίηση

Odeon Ξάνθης: Οι νέες ταινίες – Το πρόγραμμα προβολών (13-19/10)

Τι παίζει στα ODEON Ξάνθης αυτή την εβδομάδα – Οι νέες ταινίες και το πρόγραμμα προβολών αναλυτικά στο XanthiNea.gr για τον κινηματογράφο στην Ξάνθη. 




Halloween Ends / Η Τελευταία Νύχτα με τις Μάσκες

Τέσσερα χρόνια μετά τα γεγονότα του «Halloween Kills», η Λόρι ζει με την εγγονή της Άλισον, και ολοκληρώνει τη συγγραφή των απομνημονευμάτων της. Ο Μάικλ Μάιερς δεν έχει εμφανιστεί έκτοτε. Η Λόρι, αφού επέτρεψε στο φάντασμα του Μάικλ να καθορίζει τη ζωή της για τόσες δεκαετίες, αποφάσισε να απελευθερωθεί από το φόβο και την οργή και να αγκαλιάσει τη ζωή. Έχει υποβληθεί πλέον σε εντατική θεραπεία και έχει χτίσει σιγά σιγά ένα ασφαλές, σταθερό, αγαπημένο σπίτι για τον εαυτό της και την 21χρονη εγγονή της. 

Σκηνοθεσία:  Ντέιβιντ Γκόρντον Γκριν

Πρωταγωνιστουν: Τζέιμι Λι Κέρτις, Άντι Μάτιτσακ, Τζέιμς Τζουντ Κόρτνι, Ρόχαν Κάμπελ, Γουίλ Πάτον, Κάιλ Ρίτσαρντς

Διάρκεια: 111’

Release Date: 13/10/22 – TULIP 

See How They Run / Κοίτα Τους Πως Τρέχουν

Στο West End του Λονδίνου της δεκαετίας του 1950, τα σχέδια για την κινηματογραφική μεταφορά ενός επιτυχημένου θεατρικού έργου διακόπτονται απότομα όταν ένα βασικό μέλος του συνεργείου δολοφονείται. Όταν ο αποτραβηγμένος από τον κόσμο επιθεωρητής Stoppard (Sam Rockwell) και η πρόθυμη αρχάρια Constable Stalker (Saoirse Ronan) αναλαμβάνουν την υπόθεση, βρίσκονται μπλεγμένοι σε ένα αινιγματικό παιχνίδι υπόπτων, ερευνώντας τη μυστηριώδη ανθρωποκτονία με δικό τους κίνδυνο. 

Σκηνοθεσία:  Τομ Τζορτζ




Πρωταγωνιστουν: Σαμ Ρόκγουελ, Σίρσα Ρόναν, Έιντριεν Μπρόντι,   Ντέιβιντ Ογιελόβο,  Ρουθ Ουίλσον, Χάρις Ντίκινσον, Σίρλεϊ Χέντερσον, Σιάν Κλίφορντ, Τζέικομπ Φόρτσουν-Λόιντ, Ρις Σίρσμιθ, Τσάρλι Κούπερ

Release Date: 13/10/22 – FEELGOOD                   

Odeon Ξάνθης: Οι νέες ταινίες – Το πρόγραμμα προβολών (13-19/10)

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα