Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Οι θρυλικοί «Αντίζηλοι» επιστρέφουν στο ERTFLIX

Κοινοποίηση

Οι θρυλικοί «Αντίζηλοι» επιστρέφουν στο ERTFLIX

Οι «Αντίζηλοι» (The Persuaders), μια σειρά που έγραψε τη δική της ιστορία όταν μεταδόθηκε τον Οκτώβριο του 1971 από την δημόσια τηλεόραση, έρχεται στο ERTFLIX ακριβώς 51 χρόνια μετά με την λάμψη ενός κλασσικού τηλεοπτικού διαμαντιού.




Ο Τόνι Κέρτις ως η ενσάρκωση του αμερικανικού ονείρου και ο Ρότζερ Μουρ ένας παραδοσιακός Βρετανός αριστοκράτης, είναι οι «Αντίζηλοι». Δύο διάσημοι πλούσιοι εργένηδες, που καλούνται να ερευνήσουν και να επιλύσουν εγκλήματα όπου η αστυνομία αδυνατεί.

Οι «Αντίζηλοι» επιστρέφουν, δεκαετίες μετά και φέρνουν μαζί τους αξέχαστες στιγμές δράσης, κωμωδίας και μυστηρίου, παραδίδοντας ταυτόχρονα μαθήματα με φόντο  μοναδικές κοσμοπολίτικες τοποθεσίες.

Ο Ντάνι Γουάιλντ μεγάλωσε και σκληραγωγήθηκε στις φτωχογειτονιές του Μπρονξ της Νέας Υόρκης και αργότερα στο πολεμικό ναυτικό των ΗΠΑ, προτού κάνει την τύχη του στην πετρελαιοβιομηχανία, βγάζοντας εκατομμύρια δολάρια.

Ο Λόρδος Μπρετ Σινκλέρ από την άλλη είχε μια κλασική παιδεία στο Χάροου και στην Οξφόρδη, προτού υπηρετήσει ως αξιωματικός στον Βρετανικό στρατό. Μετά τη θητεία του οδηγούσε αγωνιστικά αυτοκίνητα.




Δυο εξ ολοκλήρου αντίθετοι χαρακτήρες, όσον αφορά το παρελθόν τους, ο Ντάνι (Τόνι Κέρτις) και ο Μπρετ (Ρότζερ Μουρ), συναντιούνται στη γαλλική Ριβιέρα υπό τις οδηγίες  του συνταξιοδοτημένου δικαστή Φούλτον, και μια ταραχώδης πρώτη συνάντηση θα εξελιχθεί σε μια απρόσμενη φιλία όσο οι «Αντίζηλοι» εμπλέκονται σε περιπέτειες.

Γιατί αξίζει να το (ξανά)δεις:

Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που η σειρά θα προβληθεί στην έγχρωμη μορφή της από το ERTFLIX, μιας και την προηγούμενη, η δημόσια τηλεόραση ήταν ακόμα ασπρόμαυρη.

Ο λόγος που θα φέρει τους Αντίζηλους κοντά στο πρώτο επεισόδιο «Οβερτούρα» είναι μια μοιραία πρωταγωνίστρια, η ελληνικής καταγωγής Ολίβια Μελά.

Αρχικά ο ρόλος του Τονι Κέρτις είχε προταθεί στον Ροκ Χάντσον.

Η σειρά ολοκληρώθηκε, παρά την μεγάλη επιτυχία της, σε 24 επεισόδια καθώς ο Σερ Ρότζερ Μουρ επιλέχθηκε για το ρόλο τού Τζεϊμς Μπόντ στην ταινία “Live And Let Die”.




Tην μουσική της σειράς υπογράφει ο πολυβραβευμένος για τις συνθέσεις του στις ταινίες του 007, Τζόν Μπάρι.

Η ιστορική συνάντηση δυο θρύλων της υποκριτικής, όπως ο Τόνι Κέρτις και ο Σερ Ρότζερ Μουρ, η οποία απεδείχθη εξίσου ταραχώδης μπροστά από τις κάμερες, όσο και πίσω από αυτές.

Τα αυτοκίνητα της σειράς: Ως ζάπλουτοι εργένηδες του 1971 δεν θα μπορούσαν να κυκλοφορούν χωρίς τα κατάλληλα αυτοκίνητα. Ο Ντάνι οδηγεί μια κόκκινη,  Ferrari Dino 246GT, ενώ ο Μπρετ μια εξακύλινδρη Aston Martin DBS, κίτρινου χρώματος.

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα