Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Οικονόμου: Οριστική η διαγραφή του Ηλία Μίχου από τη ΝΔ

Κοινοποίηση

Οικονόμου: Οριστική η διαγραφή του Ηλία Μίχου από τη ΝΔ

Για «οριστική διαγραφή» του Ηλία Μίχου από τη ΝΔ μόλις δημοσιοποιήθηκαν τα στοιχεία του από την αστυνομία μίλησε σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου εξαπολύοντας σφοδρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ τον οποίο κατηγόρησε για «κατάντια» επειδή «προσπαθεί να αποκομίσει κομματικά οφέλη».

Η πολιτεία πρέπει να μεριμνήσει για τύχη του ανήλικου κοριτσιού




Η ελληνική κοινωνία παρακολουθεί συγκλονισμένη αυτά τα αποτρέπαια εγκλήματα. Η δικαισοσύνη και η αστυνομία θα κάνει το καθήκον της. Η πολιτεία θα πρέπει να μεριμνήσει για την τύχη του ανήλικου κοριτσιού, σχολίασε αρχικά ο Γιάννης Οικονόμου κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών και σχολιάζοντας τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε ότι η αξιωματική αντιπολίτευση περιφέρει την πολιτική της απόγνωση και με χυδαία υπονοούμενα προσπαθεί να αποκομμίσει πολιτικά οφέλη.

«Αν υπάρχει μια λέξη αυτή που συνοψίζει την κατάσταση αυτή είναι η κατάντια» υπογράμμισε ο Γιάννης Οικονόμου.

Ερωτηθείς δε ο κ. Οικονόμου να σχολιάσει τις απόψεις που λένε πως κάθε καθυστέρηση στη δημοσιοποίηση των στοιχείων όλων των εμπλεκόμενων συνιστά συγκάλυψη ο κ. Οικονόμου επανέλαβε ότι «αυτό που κάνει η αξιωματική αντιπολίτευση στο θέμα αυτό είναι κατάντια».

Δικαιοσύνη και αστυνομία θα κάνει τη δουλειά της όπως πρέπει

«Δικαιοσύνη και αστυνομία θα κάνει τη δουλειά της όπως πρέπει. Είναι κατάντια να υπονοεί η αξιωματική αντιπολίτευση ότι η κυβέρνηση θα επιχειρήσει να παρέμβει στη δικαιοσύνη για να συγκαλύψει το όνομα ενός παιδεραστή. Είναι κατάντια. Αρνούμαι να μπω σε αυτή τη συζήτηση» ανέφερε ο Γιάννης Οικονόμου.




Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σημείωσε ότι ο Ηλίας Μίχος έχει διαγραφει οριστικά από τη ΝΔ μετά τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του, υπενθυμίζοντας ότι η κομματική του ιδιότητα είχε ανασταλεί, μόλις έγινε γνωστή η υπόθεση.

Το συγκεκριμένο άρθρο το ψήφισε και ο ΣΥΡΙΖΑ

Ο Γιάννης Οικονόμου παραδέχθηκε ότι η αυστηροποίηση των ποινών για σεξουαλικά εγκλήματα είχε αυξημένη πλειοψηφία αδειάζοντας στελέχη της ΝΔ που είχαν αφήσει υπονοούμενα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είχε καταψηφίσει στη Βουλή.

«Η πραματικότητα είναι ότι το συγκεκριμένο άρθρο το ψήφισε και ο ΣΥΡΙΖΑ και καταψήφισε το νομοσχέδιο επί της αρχής» είπε ο κ. Οικονόμου.

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα