Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Οργανωμένη προσπάθεια να «αναστηθεί» ο ερασιτέχνης του ΑΟΞ

Κοινοποίηση

Οργανωμένη προσπάθεια να «αναστηθεί» ο ερασιτέχνης του ΑΟΞ

Μια οργανωμένη προσπάθεια έχει ξεκινήσει με στόχο να «αναστηθεί» ο ερασιτέχνης του ΑΟΞ και η φλόγα για την ιστορική ομάδα της Ξάνθης να παραμείνει αναμμένη. 

Μετά το «ναυάγιο» στο οποίο φαίνεται πως οδηγήθηκε η απόπειρα του Συλλόγου Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών του ΑΟΞ να αναζητηθεί λύση με τη χρήση άλλου ΑΦΜ (είχε προκριθεί αυτό του Ορφέα Ξάνθης), οι προσπάθειες για τη διάσωση της ομάδας συνεχίζονται. 




Προς αυτή την κατεύθυνση φίλοι της ομάδας συμπληρώνουν αίτηση εγγραφής μέλους στον ερασιτέχνη του ΑΟΞ και έχουν δρομολογηθεί κάποιες ενέργειες ώστε να βρεθεί μια λύση – σωτηρίας της ομάδας μέσω αυτού. 

Απέσυρε την πρόταση του ο Χατζημεστής 

Με αιχμές κατά «ειδήμονων», ο Μπάμπης Χατζημεστής απέσυρε τελικά την πρόταση που υπέβαλε κατά τη διάρκεια της ανοιχτής συγκέντρωσης στο ΕΒΕΞ, για τη δημιουργία μιας νέας Ξάνθης μέσω του Ορφέα. 

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών του ΑΟΞ, δήλωσε στη συνέχεια πως θέλει να ευχαριστήσει όσους έδωσαν το παρών στη συνάντηση στο ΕΒΕΞ, αλλά πως δεν θα προχωρήσει με την πρότασή του και θα αφήσει στους «ειδήμονες» να βρουν αυτοί μια λύση. 




XanthiFans – Προβλήματα έχουν περάσει κι άλλες ομάδες

Οι XanthiFans από την πλευρά τους εξέδωσαν μια ανακοίνωση, με αφορμή την εν λόγω συγκέντρωση, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως και άλλες ομάδες έχουν περάσει προβλήματα αλλά δεν διέγραψαν την ιστορία τους μέσα σε μια νύχτα. 

«Ηττοπάθειες και απελπίστηκες κινήσεις δεν τις έχουμε ανάγκη. Προβλήματα έχουν περάσει όλες οι ομάδες ιστορικά, δεν διέγραψαν εν μια νυκτί ονόματα, σήματα, έδρα και φανέλες» σημειώνουν οι οργανωμένοι φίλαθλοι του ΑΟΞ, τονίζοντας πως «η συγχώνευση του Ερασιτέχνη κύριοι είναι εγκληματική πράξη! Ο ΑΟΞ δεν χωράει πάνω του ούτε Ορφέα, ούτε Άρη, ούτε Απόλλωνα». 




Προς το παρόν το μέλλον της ιστορικής ποδοσφαιρικής ομάδας της Ξάνθης παραμένει ωστόσο αβέβαιο, καθώς όπως φαίνεται καμία από τις κινήσεις – πρωτοβουλίες δεν έχει αποφέρει καρπούς. Οι άνθρωποι ωστόσο που συνεχίζουν να καταβάλλουν προσπάθειες είναι αισιόδοξοι πως θα καταφέρουν να βρουν την κατάλληλη λύση ώστε ο ΑΟΞ να επιστρέψει και πάλι στα γήπεδα. 

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα