Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

«Πιάνουν» πισίνα οι μαθητές Δημοτικού στην Ξάνθη

Κοινοποίηση

«Πιάνουν» πισίνα οι μαθητές Δημοτικού στην Ξάνθη

Ρεπορτάζ: Γιώργος Μαυρίδης

Μαθήματα εκμάθησης κολύμβησης ξεκινούν την Πέμπτη (06/10) για τους μικρούς μαθητές που φοιτούν στην Γ’ Τάξη του Δημοτικού, στην Ξάνθη. 




«Σας γνωστοποιούμε ότι την Πέμπτη 06/10/22 και ώρα 10:30 πμ, στον χώρο του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Ξάνθης, θα ξεκινήσουν τα μαθήματα εκμάθησης κολύμβησης για τους μαθητές της Γ’ τάξης των Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Ξάνθης» σημειώνει η Διευθύντριας της ΠΕ Ξάνθης, Ευμορφία Στυλιανίδου. 

Το κολυμβητήριο άνοιξε και επίσημα τις πόρτες του τον Αύγουστο, ενώ την Κυριακή (02/10) πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια και ο αγιασμός των εγκαταστάσεων. 




Η συμμετοχή του κόσμου είναι ιδιαίτερα μεγάλη, καθώς συνολικά 1.200 πολίτες χρησιμοποιούν την πισίνα, ενώ το κολυμβητήριο χαρακτηρίζεται ως το πρώτο «πράσινο» κολυμβητήριο της χώρας.  

Πρόσφατα μάλιστα προστέθηκαν επιπλέον ώρες κοινού, ώστε να καλυφθεί η αυξημένη ζήτηση και προσέλευση των πολιτών. Πλέον λειτουργούν τρεις ζώνες για το κοινό, μία το πρωί, μία το μεσημέρι και μία το βράδυ ενώ το κολυμβητήριο είναι ανοιχτό Δευτέρα με Παρασκευή. 

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα