Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ροζ το Ρολόι στην Ξάνθη για τον καρκίνο του μαστού [ΦΩΤΟ]

Κοινοποίηση

Ροζ το Ρολόι στην Ξάνθη για τον καρκίνο του μαστού [ΦΩΤΟ]


Ρεπορτάζ: Γιώργος Μαυρίδης
 

Στα ροζ ντύθηκε το Ρολόι της Κεντρικής Πλατείας στην Ξάνθη το απόγευμα της Πέμπτης (20/10) στο πλαίσιο των δράσεων ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του Σύλλογου Καρκινοπαθών και Φίλων Ν. Ξάνθης “Παραμένοντας ΖΩΗΡοι”. 

Τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου καθώς και αρκετοί πολίτες συγκεντρώθηκαν στην Κεντρική Πλατεία της πόλης, ενώ στη συνέχεια προχώρησαν σε ένα περπάτημα στους κεντρικούς δρόμους, στέλνοντας έτσι ένα μήνυμα ευαισθητοποίησης. 

Μάλιστα τα μέλη του Συλλόγου φρόντισαν για τη διανομή ενημερωτικού εντύπου υλικού, με θέμα την πρόληψη, ενώ μύρισαν και κονκάρδες με το γνωστό ροζ σύμβολο.

“Σήμερα γίνεται ένα περπάτημα που έχει συμβολικό χαρακτήρα, την πρόληψη του καρκίνου του μαστού. Παράλληλα φωτίζεται το ρολόι της πλατείας μας ροζ. Έχουμε κάποια αντικείμενα, μπλούζες και μπαλόνια οποίος θέλει μπορεί να τα αγοράσει για να μας συνδράμει, γιατί ο Σύλλογος μας δυστυχώς δεν επιχορηγείται από πουθενά, μόνο από τις συνδρομές των φίλων και των μελών” αναφέρει στο XanthiNea.gr η Πρόεδρος του Συλλόγου, κα Ελένη Λάππα, ενώ παράλληλα τόνισε πως όσοι θέλουν να προμηθευτούν τα σχετικά μπλουζάκια και να βοηθήσουν τον Σύλλογο μπορούν να το κάνουν και τηλεφωνικά στο 25410-78808 κάθε Τετάρτη 6-8.

“Είχαμε περπατήσει και πριν τον κορονοϊό ο κόσμος το είχε χαρεί τότε πολύ. Εμείς τιμούμε την ημέρα αυτήν για την πρόληψη και παράλληλα μας μαθαίνει περισσότερος κόσμος για να μας ακολουθεί και να μας συνδράμει” προσθέτει η ίδια.

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα