Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Σταυρούπολη: Βραβεία στους μαθητές από τον Τάσο Κοντογιαννίδη

Κοινοποίηση

Σταυρούπολη: Βραβεία στους μαθητές από τον Τάσο Κοντογιαννίδη

Βραβεία στους μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου της Σταυρούπολης στην ορεινή Ξάνθη θα απονέμει για μια ακόμη χρονιά ο γνωστός δημοσιογράφος και συγγραφέας, Τάσος Κοντογιαννίδης, που έλκει την καταγωγή του από την περιοχή. 




«Όπως κάθε χρόνο, έτσι κι εφέτος θα δοθούν την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 12η μεσημβρινή τα ετήσια μαθητικά βραβεία στους μαθητές και τις μαθήτριες του Γυμνασίου και Λυκείου Σταυρουπόλεως Ξάνθης, σε ειδική τελετή στο Σχολικό Συγκρότημα Σταυρουπόλεως , ενώπιον των Αρχών του νομού Ξάνθης» σημειώνει σε ανάρτησή του ο δημοσιογράφος. 

«Η απονομή των χρηματικών βραβείων και των επαίνων στους νέους φοιτητές, καθώς και στους πρώτους και τους αριστούχους μαθητές και μαθήτριες, είναι χορηγία του δημοσιογράφου και συγγραφέα Τάσου Κοντογιαννίδη που φοίτησε νέος στο Σχολικό αυτό συγκρότημα. Τα βραβεία τα χορηγεί από το σχολικό έτος 2002-03 και εφέτος είναι η 20ή χρονιά» προσθέτει ο ίδιος. 




*Η αναμνηστική φωτογραφία είναι από παλαιότερη εκδήλωση που κοινοποίησε ο ίδιος ο δημοσιογράφος 

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα