Στο λιμάνι της Καβάλας έδεσε το πυροσβεστικό πλοίο «Πετράκης»

Στο λιμάνι της Καβάλας έδεσε το πυροσβεστικό πλοίο «Πετράκης»

Στο λιμάνι της Καβάλας έδεσε το πυροσβεστικό πλοίο «Πετράκης»

Όπως είχε ανακοινώσει ο Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας και Θάσου Γιάννης Πασχαλίδης στο από 28 Σεπτεμβρίου Δελτίο Τύπου του, μετά από διαρκείς ενέργειες και προσωπικό αγώνα του Βουλευτή κατέπλευσε σήμερα στο Λιμάνι της Καβάλας στις 15:45 το Πυροσβεστικό πλοίο «ΠΕΤΡΑΚΗΣ».

Ο Βουλευτής παραβρέθηκε στη τελετή παράδοσης-παραλαβής του πυροσβεστικού πλοίου, με τον ερχομό του οποίου ανασυστήνεται η Πυροσβεστική Υπηρεσία Λιμένος Καβάλας με 21 θέσεις Πυροσβεστών, οι οποίες αναμένεται να αυξηθούν στο εγγύς μέλλον.

Υπενθυμίζεται ότι η ενίσχυση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λιμένος Καβάλας με πυροσβεστικό πλοίο αποτελούσε προτεραιότητα του Βουλευτή, ο οποίος κατέβαλε συνεχείς προσπάθειες προς τη συγκεκριμένη κατεύθυνση.

Ο Γιάννης Πασχαλίδης δήλωσε σχετικά:

«Σήμερα το Λιμάνι της Καβάλας ενισχύεται με ένα απαραίτητο για τηλειτουργία του μέσο προστασίας. Είμαι πολύ χαρούμενος που μοιράστηκα αυτή τη στιγμή με τους Πυροσβέστες μας, που πρόκειται να το επανδρώσουν και να συνεχίσουν το πολύ αποτελεσματικό έργο των εν γένει Πυροσβεστικών Υπηρεσιών της Π.Ε. Καβάλας. Ευχαριστώ για άλλη μια φορά τον Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγο Αλέξιο Ράπανο για τησυνεργασία που έχουμε αναπτύξει και για τις ενέργειές του για να μεταβεί το πλοίο στο λιμάνι μας.»

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال