Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Το Ε.Ε.Ε.ΕΚ Ξάνθης στην Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία

Κοινοποίηση

Το Ε.Ε.Ε.ΕΚ Ξάνθης στην Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία


Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία – «Αυτό που μας Ενώνει 2022»

Μία πρωτοβουλία του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Ξάνθης

Στις 3 Δεκεμβρίου κάθε χρόνου γιορτάζεται σε όλο τον πλανήτη η Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία. Η συγκεκριμένη ημέρα έχει καθιερωθεί από τον ΟΗΕ ως μία επέτειος ευαισθητοποίησης για τα δικαιώματα και τις δυνατότητες των ατόμων με αναπηρία.




Φέτος, το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Ξάνθης σας προσκαλεί στη μεγαλύτερη διαδικτυακή συνάντηση σχολείων που έγινε ποτέ! Ελάτε να γιορτάσουμε ΜΑΖΙ την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία και να συζητήσουμε για όλα αυτά που μας ενώνουν.

1) Όσα σχολεία ειδικής αγωγής το επιθυμούν μπορούν να στείλουν το βίντεο – μήνυμά τους στο Ε.Ε.Ε.ΕΚ Ξάνθης μέχρι την Κυριακή, 20 Νοεμβρίου 2022 και

2) Την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 10:00 π.μ συνδεόμαστε ΖΩΝΤΑΝΑ (σχολεία γενικής και ειδικής εκπαίδευσης ) με το Ε.Ε.Ε.ΕΚ Ξάνθης.




Το βίντεο – μήνυμα των ειδικών σχολείων της Ελλάδας θα αποτελέσει την αφορμή να συζητήσουμε και να αναδείξουμε όλα εκείνα τα στοιχεία που μας ενώνουν (παρά μας χωρίζουν) με τις μαθήτριες και τους μαθητές των Γενικών Σχολείων.

Για να συμμετέχετε κι εσείς στη δράση «Αυτό που μας Ενώνει 2022» αλλά και για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα:

https://aftopoumasenonei.weebly.com/

Δείτε το βίντεο – μήνυμα του Ε.Ε.Ε.ΕΚ Ξάνθης: 

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα