Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ημέρα σχολικού αθλητισμού με χαμόγελα στο Γυμνάσιο Τοξοτών

Κοινοποίηση

Ημέρα σχολικού αθλητισμού με χαμόγελα στο Γυμνάσιο Τοξοτών

Η Πανελλήνια ημέρα σχολικού αθλητισμού ήταν την Παρασκευή 30-09-2022 και το Γυμνάσιο Τοξοτών οργάνωσε αθλητικές δραστηριότητες, τις οποίες οι μικροί μαθητές απόλαυσαν με την ψυχή τους. 

Σε σχετική ενημέρωσή του το Σχολείο αναφέρει: 




«Υπό την καθοδήγηση του Γυμναστή του σχολείου κ. Θεόδωρου Πικάζη, τα φιλέ στήθηκαν, τα παιδιά χωρίστηκαν σε ομάδες και μυήθηκαν στους βασικούς κανόνες του Τέννις. Τα μπαλάκια έτρεχαν παντού μέσα στην αυλή, οι ρακέτες πήραν φωτιά και χαρούμενες παιδικές φωνές ακουγόταν παντού!!

Στη συνέχεια της ημέρας είχαμε την χαρά να υποδεχθούμε στο σχολείο μας μια αντιπροσωπεία του αθλητικού συλλόγου “ΕΡΜΟΓΕΝΗΣ”, ενός από τους ιστορικότερους αθλητικούς συλλόγους του Νομού μας. Δύο αθλητές της ανδρικής ομάδας της Α2 κατηγορίας του Βόλεϊ, μαζί με τον προπονητή τους κ. Δημήτρη Παρασκευόπουλο, μας μίλησαν για το Βόλεϊ και τον σύλλογό τους και μας έκαναν μια επίδειξη των βασικών κανόνων του αθλήματος. Αφού μας εντυπωσίασαν όλους με τις “πάσες”, τα “καρφώματα” και το ταλέντο τους, μάγεψαν αγόρια και κορίτσια παίζοντας Βόλεϊ μαζί τους!!




Η ημέρα ολοκληρώθηκε με τη χαρά και τα χαμόγελα των παιδιών να γεμίζουν την αυλή του σχολείου, επιβεβαιώνοντας την επιτυχία της!! Το μόνο που απομένει είναι να ευχηθούμε και του χρόνου». 

Ημέρα σχολικού αθλητισμού με χαμόγελα στο Γυμνάσιο Τοξοτών

Ημέρα σχολικού αθλητισμού με χαμόγελα στο Γυμνάσιο Τοξοτών

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα