Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ξάνθη: Αστυνομικός σκύλος «ξετρύπωσε» την κάνναβη που έκρυβε στο σπίτι!

Κοινοποίηση

Ξάνθη: Αστυνομικός σκύλος «ξετρύπωσε» την κάνναβη που έκρυβε στο σπίτι!

Συνελήφθη την 11-10-2022 το πρωί σε οικισμό της Ξάνθης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης ένας ημεδαπός, διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην  οικία του με τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου «Vera» του Τμήματος Ασφαλείας Δράμας,  βρέθηκαν και κατασχέθηκαν  μια νάιλον συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 11,5 γραμμαρίων και μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας. Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης.   

Συλλήψεις στην Καβάλα




Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας σχηματίσθηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για κλοπή σε βάρος δύο ημεδαπών, διότι όπως προέκυψε προέβησαν σε κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος από τον Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε., σε ακίνητα ιδιοκτησίας τους στην Καβάλα. 
Συνελήφθη την 11-10-2022 το βράδυ στην Εγνατία οδό Θεσσαλονίκης –  Καβάλας από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας, ένας αλλοδαπός, διότι εντοπίσθηκε να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης. Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Καβάλας. 

Συλλήψεις στη Δράμα 

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός αλλοδαπού και μίας άγνωστης δράστιδας για απάτη που διαπράχθηκε την 25-8-2022 στη Δράμα. Συγκεκριμένα, άγνωστη δράστιδα προσποιούμενη την φαρμακοποιό επικοινώνησε τηλεφωνικά με δύο ημεδαπές ιδιοκτήτριες επιχείρησης, προφασιζόμενη την καταβολή χρηματικού ποσού για αγορά προϊόντων. 
Κατά την επικοινωνία τους απέστειλε μήνυμα (μέσω ηλεκτρονικής εφαρμογής), που εμφανιζόταν ως αποστολέας τράπεζα και το οποίο εμπεριείχε σύνδεσμο (link), τον οποίο οι παθούσες ακολούθησαν, πληκτρολογώντας τους τραπεζικούς τους κωδικούς, με αποτέλεσμα οι δράστες να αποκτήσουν πρόσβαση σε τραπεζικούς τους λογαριασμούς και να αφαιρέσουν συνολικά το χρηματικό ποσό των 8.950 ευρώ. Από τις έρευνες των αστυνομικών ταυτοποιήθηκε ότι ο τραπεζικός λογαριασμός που κατατέθηκαν τα χρήματα ανήκει στον αλλοδαπό δράστη. Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας.




Σύλληψη στη Ροδόπη 

Συνελήφθη την 11-10-2022 το βράδυ, στην Εγνατία οδό Αλεξανδρούπολης – Κομοτηνής, κατόπιν αξιοποίησης στοιχείων για την καταπολέμηση του λαθρεμπορίου καπνικών προϊόντων, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης ένας (1) αλλοδαπός, διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο όχημα που οδηγούσε βρέθηκαν σε ειδικά διαμορφωμένες κρύπτες επιμελώς κρυμμένα και κατασχέθηκαν 500 πακέτα τσιγάρων, για τα οποία δεν έχουν καταβληθεί στο δημόσιο οι ανάλογοι φόροι και δασμοί. Επιπλέον κατασχέθηκαν το παραπάνω όχημα, δύο κινητά τηλέφωνα, το χρηματικό ποσό των 1490 ευρώ και τρία κλειδιά – κατσαβίδια. Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφάλεια Κομοτηνής.

Σύλληψη στην Αλεξανδρούπολη 

Συνελήφθη την 11-10-2022 το πρωί, στην Εγνατία οδό Αλεξανδρούπολης – Συνόρων, από αστυνομικούς της Ειδικής Επιχειρησιακής Ομάδας Επέμβασης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης ένας ημεδαπός, διότι εντοπίστηκε να οδηγεί Ι.Χ.Φ. όχημα για το οποίο όπως προέκυψε είχε δηλωθεί κλοπή την 10-10-2022 σε αστυνομική υπηρεσία της Θεσσαλονίκης, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης. Κατασχέθηκε το αφαιρεθέν όχημα προκειμένου αποδοθεί στον ιδιοκτήτη του. 
Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις 
Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα