Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Έκλεψαν παιδικό καρότσι από αυλή στην Ξάνθη

Κοινοποίηση

Έκλεψαν παιδικό καρότσι από αυλή στην Ξάνθη

Τελειωμό δεν έχουν τα περιστατικά κλοπών που καταγράφονται με αμείωτο ρυθμό στην Ξάνθη, με τους δράστες να κυκλοφορούν [κάποιες φορές μάλιστα οπλοφορούν] και να ρημάζουν περιουσίες, επιχειρήσεις και ανυποψίαστους πολίτες. 

Στην μακρά λίστα των κλοπών έρχεται να προστεθεί ένα συμβάν που καταγράφηκε τη Δευτέρα (03/10) στην Ξάνθη με τους δράστες να κλέβουν… ένα παιδικό καρότσι! 




Όπως εξηγεί στο XanthiNea.gr η μητέρα που έπεσε θύμα αυτής της κλοπής, είχε επισκεφθεί το πατρικό της σπίτι με το μόλις μερικών ημερών παιδί της, προκειμένου να το δουν οι γονείς της. Άφησε το καρότσι στην αυλή και μπήκε μέσα στο σπίτι και μέσα σε ελάχιστα λεπτά το καρότσι «έκανε φτερά».

Μάλιστα όπως εξηγεί η ίδια, πρόκειται για παιδικό καρότσι αξίας 1.000 ευρώ ενώ εύλογα διερωτάται «αν ήταν το μωρό μέσα τι θα γινόταν; Θα μου έπαιρναν και το μωρό;». 

Η μητέρα απευθύνει μάλιστα έκκληση σε όποιον δει κάπου το καρότσι ή έχει πληροφορίες για το που μπορεί να βρίσκεται να επικοινωνήσει μαζί της, ενώ δίνεται και αμοιβή. 

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα