Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ξάνθη: Έσπασαν παρκαρισμένο αμάξι με λοστό [ΦΩΤΟ]

Κοινοποίηση

Ξάνθη: Έσπασαν παρκαρισμένο αμάξι με λοστό [ΦΩΤΟ]

Τελειωμό δεν έχουν τα περιστατικά «τυφλών» επιθέσεων σε ΙΧ αυτοκίνητα, πάσης φύσεως οχήματα και περιουσίες των κατοίκων στην Ξάνθη, με τους δράστες να χτυπούν ανελέητα κυριολεκτικά ό,τι βρουν στο διάβα τους.




Το βράδυ της Παρασκευής σημειώθηκε μπαράζ επιθέσεων σε αυτοκίνητα και μηχανάκια στην ευρύτερη περιοχή της Παλιάς Πόλης, με τους ιδιοκτήτες να καλούνται να πληρώσουν τα σπασμένα. 

Ένα ακόμη τέτοιο περιστατικό αναδεικνύει το XanthiNea.gr, το οποίο σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής (το διάστημα από τα μεσάνυχτα μέχρι τις 7 το πρωί). 

Οι δράστες προσέγγισαν αυτοκίνητο, το οποίο μάλιστα ήταν ενοικιασμένοι, μάρκας Nissa Micra, και το έσπασαν με λοστό, στην προσπάθεια τους να το κλέψουν. 

Το αυτοκίνητο βρισκόταν σταθμευμένο στο parking κοντά στο Μονοπάτι της Ζωής, στην Παλιά Πόλη. Οι αδίστακτοι δράστες έσπασαν το τζάμι του οδηγού και άνοιξαν το καπό, επιχειρώντας με τον τρόπο αυτό να «σηκώσουν» το αυτοκίνητο. 




Το συμβάν καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, η οποία ανέλαβε τον εντοπισμό των δραστών. 

Ξάνθη: Έσπασαν παρκαρισμένο αμάξι με λοστό [ΦΩΤΟ]

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα