Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ξεκίνησε το «λίφτινγκ» στην Ε.Ο. Ξάνθης – Κομοτηνής στο ύψος του Ζυγού

Κοινοποίηση

Ξεκίνησε το «λίφτινγκ» στην Ε.Ο. Ξάνθης - Κομοτηνής στο ύψος του Ζυγού

Η ανακατασκευή του ασφαλτοτάπητα στην Εθνική Οδό Ξάνθης – Κομοτηνής, στο ύψος του Ζυγού, ξεκίνησε το πρωί της Δευτέρας (17/10).

Πρόκειται για ένα έργο που υποδέχθηκαν με ιδιαίτερη ικανοποίηση οι οδηγοί της Ξάνθης, που παρουσιάζονται πρόθυμοι να υποστούν μια ολιγοήμερη ταλαιπωρία προκειμένου να τοποθετηθεί νέα άσφαλτος σε μία περιοχή που το είχε μεγάλη ανάγκη.

Οι εργασίες ξεκίνησαν από νωρίς το πρωί της Δευτέρας, με την κυκλοφορία των οχημάτων να διεξάγεται στο ένα ρεύμα και υπό την καθοδήγηση ειδικής σήμανσης που έχει τοποθετηθεί στην περιοχή.

Σύμφωνα με τον σχετικό προγραμματισμό οι εργασίες θα ολοκληρωθούν το απόγευμα του Σαββάτου 22/10, οπότε και αναμένεται να δοθεί εκ νέου σε κανονική κυκλοφορία ο δρόμος.

«Θα υπάρξουν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και περιοδικές αποκλεισμός των οδών και παρακαλούμε την ανοχή των οδηγών με σκοπό να ολοκληρωθούν οι εργασίες και να παραδοθεί κατάλληλος δρόμος στους πολίτες μας» σημειώνει ο Κώστας Κουρτίδης, Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης, ενημερώνοντας για την πορεία των εργασιών.

Ξεκίνησε το «λίφτινγκ» στην Ε.Ο. Ξάνθης - Κομοτηνής στο ύψος του Ζυγού

Ξεκίνησε το «λίφτινγκ» στην Ε.Ο. Ξάνθης - Κομοτηνής στο ύψος του Ζυγού

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα