Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Αγκαλιά αγάπης από τον Αλιευτικό Συνεταιρισμό Βιστωνίδας – Δώρισαν εκατοντάδες ψάρια!

Κοινοποίηση

Αγκαλιά αγάπης από τον Αλιευτικό Συνεταιρισμό Βιστωνίδας – Δώρισαν εκατοντάδες ψάρια!

Σε μια εξαιρετική κίνηση ανθρωπιάς προχώρησε – για πολλοστή φορά – ο Αλιευτικός Συνεταιρισμός Βιστωνίδας που δώρισε απλόχερα αγάπη και ψάρια σε δομές και φορείς της Ξάνθης. 




Μεταξύ άλλων προσφέρθηκαν 300 κιλά αλιευτικών προϊόντων στην Τράπεζα της Αγάπης, της Μητρόπολης, η οποία προσφέρει καθημερινά γεύματα σε άπορους πολίτες της Ξάνθης, καθώς και 300 κιλά γαύρου και αθερίνας στον Δήμο Αβδήρων, ώστε να δοθούν αντίστοιχα στους Δημότες και τους εργαζόμενους. Παράλληλα, ο Αλιευτικός Συνεταιρισμός Βιστωνίδας προσέφερε μια σημαντική ποσότητα ψαριών και στο Γηροκομείο Μέγας Βασίλειος της Ξάνθης αλλά και σε άλλες δομές – φορείς της ευρύτερης περιοχής, δείχνοντας εμπράκτως τις κοινωνικές ευαισθησίες των μελών του. 

«Ο Δήμαρχος Αβδήρων ευχαριστεί τον Αλιευτικό Συνεταιρισμό Βιστωνίδας και Βιστωνικού κόλπου “Ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ” και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο Γκίλη Γεώργιο και τα μέλη του Συνεταιρισμού για τη δωρεά 300 κιλών γαύρου και αθερίνας την Τρίτη 15/11/2022 για τους δημότες και εργαζόμενους του Δήμου Αβδήρων» αναφέρει σε ευχαριστήριο του ο Δήμαρχος Αβδήρων, Γιώργος Τσιτιρίδης. 

Από τη μεριά της η Μητρόπολη Ξάνθης «εκφράζει θερμές ευχαριστίες προς τον Πρόεδρο και τα   Μέλη του Αλιευτικού Συνεταιρισμού Ξάνθης «Αλιευτικός Συνεταιρισμός Βιστωνίδος και Βιστωνικού Κόλπου Άγιος Νικόλαος» για την προσφορά 300 κιλών αλιευτικών προϊόντων(ιχθύων), τα οποία διετέθησαν στην Τράπεζα της Αγάπης, το Οικοτροφείο και το Γηροκομείο της Μητροπόλεώς μας. Η προσφορά αυτή δεικνύει τη μέριμνα του Προέδρου κ. Γεωργίου Γκίλη και των Μελών του Αλιευτικού Συνεταιρισμού για την τοπική κοινωνία, την νεότητα, τους ηλικιωμένους και για τους ενδεείς συμπολίτες μας». 




Αγκαλιά αγάπης από τον Αλιευτικό Συνεταιρισμό Βιστωνίδας – Δώρισαν εκατοντάδες ψάρια!

Αγκαλιά αγάπης από τον Αλιευτικό Συνεταιρισμό Βιστωνίδας – Δώρισαν εκατοντάδες ψάρια!

Ευχαριστήριο εξέδωσε και το Γηροκομείο Μέγας Βασίλειος, το οποίο τονίζει: 

«140 κιλά γαυράκια και ένας πονηρός γαλάζιος κάβουρας. Ευχαριστούμε τον Αλιευτικό Συνεταιρισμό Βιστωνίδας και Βιστωνικού κόλπου “Ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ”   που φροντίζουν για την καλή όραση των παππούδων και των γιαγιάδων μας με την προσφορά τους. Ευχαριστούμε από που δεν μας ξεχνάτε ποτέ». 

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα