Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

«ΑΟΞ ή τίποτα» λένε οι φίλαθλοι της Ξάνθης

Κοινοποίηση

«ΑΟΞ ή τίποτα» λένε οι φίλαθλοι της Ξάνθης

Συγκέντρωση για το μέλλον του ΑΟΞ πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (02/11) στο Δημοτικό Αμφιθέατρο της πόλης, με πρωτοβουλία των φιλάθλων που θέλουν να δουν ξανά την ομάδα τους να επιστρέφει στα γήπεδα. 

Οι διοργανωτές της πρωτοβουλίας παρουσίασαν τις προτάσεις τους σχετικά με την επανεκκίνηση του Ερασιτέχνη και το πως θα μπορούσε να δοθεί μια λύση ώστε ο ΑΟΞ να παραμείνει ζωντανός με ενωτική διάθεση. 




Στην εκδήλωση το παρών μάλιστα έδωσε και ο Δήμαρχος Ξάνθης, Μανώλης Τσέπελης, ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε πως ο Δήμος στηρίζει τις πρωτοβουλίες που έχουν ως στόχο τη σωτηρία του ιστορικού ποδοσφαιρικού συλλόγου, ενώ τον λόγο πήρε και ο Αντιδήμαρχος Μανώλης Φανουράκης. 

Κατά τη διάρκεια της ενημερωτικής εκδήλωσης τέθηκαν ερωτήματα από τους παρευρισκόμενους ενώ ο γνωστός δικηγόρος Κωνσταντίνος Ψωμάς εξέθεσε μια σειρά από στοιχεία για την εικόνα που παρουσιάζει σήμερα ο Ερασιτέχνης και τα προβλήματα που πρέπει να αντιμετωπιστούν προκειμένου ο ΑΟΞ να ξαναγεννηθεί από τις στάχτες του. 




Ήδη άλλωστε εδώ και αρκετές ημέρες έχει ξεκινήσει και μια πρωτοβουλία συγκέντρωσης υπογραφών για την εγγραφή νέων μελών στον Ερασιτέχνη, προκειμένου να δρομολογηθούν οι απαιτούμενες ενέργειες για το… restart του ΑΟΞ. 

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα