Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Σε ρυθμούς Black Friday η Ξάνθη – Υποτονική η κίνηση

Κοινοποίηση

Σε ρυθμούς Black Friday η Ξάνθη – Υποτονική η κίνηση

Σε ρυθμούς… Black Friday κινήθηκε την Παρασκευή (25/11) η αγορά στην Ξάνθη, αν και σε γενικές γραμμές οι έμποροι της περιοχής μεταφέρουν πως η κίνηση στα καταστήματα ήταν σχετικά υποτονική. 




Αρκετοί ήταν οι επαγγελματίες της περιοχής που μπήκαν στον «χορό» των προσφορών, διαθέτοντας εκπτώσεις που κυμαίνονταν από -20% έως -50%. 

Μάλιστα, όπως συνηθίζεται τα τελευταία χρόνια, οι προσφορές είχαν ξεκινήσει ήδη εδώ και αρκετές ημέρες. 

Η μεγαλύτερη κίνηση καταγράφεται – όπως κάθε χρόνο – στις γνωστές, μεγάλες, αλυσίδες ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών στην πόλη, αν και οι περισσότεροι καταναλωτές εκφράζουν τις αμφιβολίες τους ως προς το μέγεθος των εκπτώσεων. 

Καταστήματα με είδη ένδυσης, υπόδησης, καλλυντικών αλλά και οικιακών ειδών συμμετείχαν επίσης στην Black Friday, διαθέτοντας αντίστοιχες εκπτώσεις στα προϊόντα τους. 

Η ακρίβεια ωστόσο και το ενεργειακό κόστος φαίνεται πως έχουν δημιουργήσει μια έντονη οικονομική ασφυξία στους καταναλωτές, που φέτος – περισσότερο από πότε – φαίνεται πως γυρνούν την πλάτη στην Black Friday, αν και δεν ήταν λίγοι αυτοί που επωφελήθηκαν από τις καλές καιρικές συνθήκες και βγήκαν να απολαύσουν τη βόλτα τους στην αγορά. 




Μεγαλύτερη ήταν η κίνηση στο Εμπορικό Κέντρο, ενώ υπενθυμίζεται πως παρά την απόφαση της Κυβέρνησης για την προαιρετική λειτουργία των καταστημάτων για την Κυριακή (27/11), ο Εμπορικός Σύλλογος Ξάνθης τάσσεται υπέρ του κλεισίματος της αγοράς, παραμένοντας πιστός στις θέσεις του. 

Σε ρυθμούς Black Friday η Ξάνθη – Υποτονική η κίνηση

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα