Εκδήλωση από τον ΣΥΡΙΖΑ στην Ξάνθη με Αρβανίτη και Τελιγιορίδου

Εκδήλωση από τον ΣΥΡΙΖΑ στην Ξάνθη με Αρβανίτη και Τελιγιορίδου

Εκδήλωση από τον ΣΥΡΙΖΑ στην Ξάνθη με Αρβανίτη και Τελιγιορίδου

Σε ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης αναφέρει: 

Θα ήταν τιμή για εμάς, να συμμετάσχετε στην ημερίδα που διοργανώνουμε στις 3/12/22 στις 18:00  στο κτίριο του Ιδρύματος Τέχνης και Παράδοσης, Καπναποθήκη Π με θέμα:

Μικροεπιχειρηματικότητα:

Γεωργία - Τουρισμός - Ανάπτυξη  - Δικαιοσύνη παντού

Ομιλητές: 

Ολυμπία Τελιγιορίδου Βουλευτής, Αναπληρώτρια Τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων

Κώστας Αρβανίτης Ευρωβουλευτής ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Στόχος των Ημερίδων που πραγματοποιεί πανελλαδικά ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι να συνομιλήσουμε με τις τοπικές κοινωνίες, εξειδικεύοντάς τους έξι άξονες του προγράμματος του, όπως παρουσιάστηκαν στη ΔΕΘ 2022 από τον Αλέξη Τσίπρα. Σε αυτό το πλαίσιο καλούμε, τις συνδικαλιστικές οργανώσεις, τους παραγωγικούς φορείς, τους φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης, τους εκπροσώπους της κοινωνίας αλλά κυρίως τους πολίτες σε μια συζήτηση των αναγκών τους.

Σκοπός είναι η αδιαμεσολάβητη επαφή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με τη τοπική κοινωνία και η χαρτογράφηση των καθημερινών προκλήσεων που αυτή αντιμετωπίζει.

Σας καλούμε να είστε μαζί μας σε αυτή τη διαδικασία ανταλλαγής ιδεών και θέσεων, ώστε να διαμορφώσουμε μια νέα προοπτική για το μέλλον της χώρας. 

Σας θέλουμε αρωγούς για το επόμενο βήμα για την Ελλάδα και για τον τόπο μας.

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال